2016 m. balandžio 10 d., sekmadienis

You&Oil GAIVINAMASIS LŪPŲ BALZAMAS



Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu papasakoti apie You&Oil lūpų balzamą. Tikriausiai galėčiau parašyti diplominį darbą apie lūpų balzamus, nes mano lūpos labai sausos, tačiau pastoviai pasiduodu madai ir naudoju matinius lūpų dažus, o jie sausina lūpas, todėl be balzamų nėra gyvenimo. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad natūralios sudėties balzamai veikia ir maitina lūpas 
geriausiai. Pažintį su You&Oil  kompanijos priemonėmis aš pradėjau būtent nuo balzamo. Taip jau gavosi, kad po vieno renginio dovanu mes visos gavome po balzamą, aš įmečiau jį į rankinę, panaudojau porą kartų ir supratau, tobulas, tiesiog tobulas.







MAITINIMAS IR PRIEŽIŪRA: Jūsų lūpoms svarbu kasdienė priežiūra. Maitinkite jas natūralių komponentų deriniu: simondsijų ir kakavos sviestas gausus vitaminų ir riebiųjų rūgščių, maitinančių lūpas ir saugančių jas nuo žalingo poveikio, vitaminas E gydo žaizdeles, pipirmėčių aliejus maloniai gaivina ir raminamai veikia sudirgimus. Vėl atpažinsite lūpų odą gaivią.

Talpa:  7 gr.

Kaina: 4EUR


Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Balzamo įpakavimas nėra išskirtinis, viskas padaryta labai gražiai ir kokybiškai, išsukamas balzamas (labai mėgstu būtent tokio tipo įpakavimus, nes naudoti higieniška, na kaip galima naudoti balzamą pirštais? kur logika? ar aš nešiosiu su savimi rankinėje lūpų teptuką?) su popieriniu įpakavimu, kuris iš karto suteikia vertės ir traukia akį. Didelis pliusas - natūrali sudėtis ir tai, kad balzamas pagamintas Lietuvoje. Tačiau mums svarbus rezultatas, o rezultatas nustebino net mane. Balzamas l8poms nesuteikia spalvos, tirpsta nuo prisilietimo su oda arba lūpomis, minkštas, todėl nerekomenduoju išsukti per daug balzamo, gali lūžti. You&Oil GAIVINAMASIS balzamas turi labai švelnų mėtų kvapą ir šaldomąjį poveikį, labai gerai maitina ir atgaivina lūpas, lūpos po naudojimo tikrai atsigauna ir tampa švelnios, minkštos ir lygios. Efektas išsilaiko ilgai, aš naudoju balzamą vakarais, o iš ryto vėl galima naudoti matinius lūpų dažus, juk žinau, kad vakare vėl naudosiu šį balzamą. Minusas - dėl minkštos tekstūros balzamas susinaudoja labai greitai.

PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Manęs tai nesužavėjo, pakuotės popieriukas atsilipo tūbelės dar nė nepradėjus naudoti, tai atidaviau broliui, nes jis nuolat iš manęs vagia lūpų balzamus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O jūsų balzamas nesužavėjo tik dėl pakuotės? Kad buvo atlipęs popieriukas? Ar ir pats produktas? :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig