2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.05.12


Ne, aš tikrai neužmiršau kad šiandien ketvirtadienis. Paskambinau draugei, o ji manęs klausia: "Kodėl bloge vis dar nėra Beauty Talk rubrikos?". Užuominą supratau, išėjau rašyti. Šį kartą apie vestuves, pasiruošimą ir vestuvines sukneles, o taip pat vasariški drabužių derinukai ir kosmetikos naujienos. Geriame šaltą arbatą (juk žadėjome maitintis sveikai) ir skaitome rubriką kartu.




Vestuvės ir pasiruošimas joms - pagrindinė vasaros tendencija. Ir nors aš savo atšokau praeitais metais, man vistiek labai artima ši tema, nes vis dar švieži pasiruošimo prisiminimai. Fashion Mantra bloge bandome įžiūrėti vestuvinės suknelės detales ir skaitome apie planavimą


Milda apsilankė parodoje "Mano manos vestuvinė suknelė", smagu pamatyti kokias sukneles išsirinkdavo vestuvėms mūsų mamos, tiesą sakant, mano vyro mama dar iki šiol turi savo vestuvinę suknelę, ko gero senelė irgi. 


Maženos drabužių derinukai atrodo tobulai, aš įsimylėjau šitą baltą lengvą suknelę, būtinai paieškosiu savo atostogoms panašaus varianto.


Niekada negalvojau, kad baltos spalvos lietpaltis gali atrodyti taip gražiai, ačiū Darjai, dabar jau žinau, tačiau sau pirkčiau tamsiai žalią, ir jau žinau kur.


O taip, pilnai sutinku su Simona, kiulotų tipo kelnės tikrai išgyvena mados renesansą. Tai trumpos kelnės kurios atrodo lyg sijonas. Ar išdrįsčiau? Kol kas ne, nes jau spėjau pasimatuoti ir įsitikinti, ne man, tačiau Simonai tokio tipo kelnės tinka visų 100 %.


OMG, koks nuostabus Ingos paltas, kokios tobulos spalvos, tiesą sakant šiandien susitinkame su dizainere, todėl pažadu dar daugiau spalvų.


Labai smagu pagaliau pamatyti Ievos drabužių derinukus bloge, dar noriu pasakyti vieną dalyką, rankinukas tiesiog tobulas.




Vasarą mineralinių pudrų metas, tačiau kaip išsirinkti geriausią? Manau atsakymo reikia ieškoti bloge "Apie grožį". Jurgita išbandė Inika mineralinį veido pagrindą, rezultatas man tikrai labai patiko.


Nors aš ir neįvertinau turimos Everyday Minerals pudros, šitas rinkinukas mane tikrai sudomino, kas viduje, skaitome Živilės bloge.



Aš manau apie UD Naked šešėlių paletes galima šnekėti valandų valandas, tačiau kol pats neišbandysi ir neįvertinsi atspalvių, bei kokybės, nesuprasi už ką mokėti tokius pinigus. Kas dar neišbandė labai rekomenduoju  perskaityti Evos atsiliepimą.


Morta savo blogo skaitytojams pasakoja apie Clinique lūpų balzamą su atspalviu. Man labai patiko spalva ir rezultatas, gal jau laikas pagaliau išbandyti?




Aš skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų apie ProFiber, tačiau galvojau kad man netiko todėl, kad buvo pasirinkta stipriausią plaukų priežiūros liniją, būtent todėl plaukai po plovimo buvo be galo riebūs. Pasirodo tas pats rezultatas buvo ir pas Sandra, tačiau jos priemonės kur kas silpnesnės negu mano. 


Atidarau Patricijos blogą, žiūriu ir negaliu patikėti, nejaugi Patricija pasakoja apie jogurtą arba grietinę? Pasirodo, tai naujas Rituals kūno kremas, tiesą sakant, įpakavimas tikrai labai keistas, tačiau tai tik kremo papildymas.


Viktorijos Grožio bloge skaitome apie Bio2You kūno šveitiklį su spanguolėmis. Aš esu bandžiusi šios kompanijos ne tik šveitiklį, bet ir plaukų šampūną, bei kūno kremą, kosmetika tikrai geros kokybės, o kvapai... tiesiog pasaka.



Prieš gerą savaitę pasakojau apie šmaikštus Uoga Uoga kosmetikos priemonių pavadinimus, vienas iš mano mėgstamiausių - Akys kaip kokosai. Apie paakių kremą skaitome Salomėjos bloge.




Kotryna išbandė L'oreal naujieną, naujus patobulintus nagų lakus. Kaip fainai, kad mes visos gavome skirtingus atspalvius, mano mėgstamiausia spalva - ryškiai raudona, Kotrynos - švelniai rožinė.


O štai ir Živilės L'oreal nagų lako spalvos. Kuri gražesnė rožinė ar pilka? Žiūrime rezultatą bloge.

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė, 
Ačiū, kad skaitote,











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig