2016 m. gegužės 13 d., penktadienis

Make Up Store akių šešėlių paletė


Išbandžius be galo daug įvairių kompanijų šešėlių, galiu pasakyti atvirai, yra labai didelis skirtumas tarp mass market ir profesionalios kokybės šešėlių. Taip, sutinku, kaina irgi ženkliai skiriasi, tačiau gal geriau nusipirkti vieną tobulą šešėlį negu kelis, kurių naudoti tiesiog neįmanoma? Make Up Store šešėliai skirti profesionalams, tačiau kiekviena paprastas žmogus juos gali naudoti drąsiai. Kodėl jie man patinka? Nes atrodo vos keturios spalvos, o kiek galimybių. Šešėlius Cosmopolitan galima naudoti kaip skaistalus, o Marble Daino reale galima naudoti ne tik akių makiažui, bet ir vietoje auksinės spalvos higlighterio. 



Make Up Store šešėliai parduodami po vieną, tačiau perkant keturis gauni paletę šešėliams susidėti dovanu. Labai smagu, kad visi šešėliai išsitraukia iš savo dėžučių, juos galima kompo nuoti, delioti taip, kaip norisi. Tas pas tis su maskuokliais, antakių šešėliais ir 3-jų spalvų šešėliais. Kitaip tariant, pačiai galima susidėti į paletę tai, kas patinka, kas yra naudojama ir tinka viso veido makiažui nuo antakių iki skaistalų (skaistalai netelpa, bet aš šešėlius naudoju vietoje skaistalų).








Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad geriau mažiau, bet geros kokybės. Taip būna ir su profesionalia kosmetika, vidutiniškai vieno šešėlio kaina svyruoja nuo 15 iki 20 EUR, tačiau kokybės nepalyginsi su paprastais šešėliais. O aš dar žvalgausi į spalvas Vanilla, Ghetto ir Pollution, tai tobuli matiniai atspalviai kiekvienos dienos makiažui sukurti, o taip pat transformuoti dieninį į vakarinį.

Apie Cosmopolitan šešėlius skaitome čia
Apie Marble Daino Reale čia

Daugiau informacijos Make Up Store Lithuania










SHARE:

2 komentarai

  1. Labai gražiai šita paletė atrodo!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, bet Make Up Store toks milžiniškas spalvų pasirinkimas, kad nežinai net ką pirkti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig