2016 m. gegužės 13 d., penktadienis

Apoteca Treants your BODY and SOUL


Vakar vakare mes jau skubėjome į susitikimą su "Apoteca" įkūrėja Inga Tarėlaite. Juokas juokais, tačiau blogerės daro įtaką ne tik skaitytojams, bet ir kitoms blogerėms. Mano pirmoji pažintis su "Apoteca" drabužiais prasidėjo nuo įrašo Inna's Corner bloge ir  tobulo tropiniu raštu dekoruoto Ingos palto. Suradus informacijos internete, pradėjau žiūrėti kolekcijas, supratau, kad tai geros kokybės šilkas ir spalvoti raštai, na o gavus kvietimą sudalyvauti pristatyme net nedvejojau.


Dizainerė pasakojo, kad savo kolekcijoms kurti naudoja tik geros kokybės natūralias medžiagas, tai kašmyras iš Mongolijos ir šilkas su elastanu. Tokia medžiaga nėra kaprizinga, ją galima skalbti rankomis, o prižiūrėti labai lengva.
Dizainerė pasakojo apie savo keturias kolekcijas: Miškas (žaluma, miško motyvai), Tropikai (tai kitas pasaulio kraštas, tai ryškios spalvos, papūgos ir tropinės gėlės), Našlaitė ("Apoteka" įkūrėja jau du metus gyvena JAV, San Francisko, būtent todėl ši tema jai buvo labai aktuali). Naujoji pristatoma kolekcija "Spalvos kodas" pasižymi gaivumu ir ryškiomis spalvomis. Tai labai gražios šilkinės suknelės, kelnės ir marškiniai. Tikriausiai išduosiu paslaptį, tačiau vasaros pabaigoje p. Inga planuoja pristatyti naują kolekciją Dream.












Na o dabar mano nuomonė, aš pradžioje vertinu dizainerius, o tik po to drabužius. "Apoteca" įkūrėja Inga Tarėlaitė nuostabus, šiltas ir atviras žmogus, būtent todėl jos kuriami drabužiai tokie pozityvus, spalvingi ir artimi man. Aš dievinu spalvas, tikiu, kad privalome atsisakyti juodų ir pilkų suknelių, kelnių ir sijonų. Gyvenimas per trumpas nuobodžiai atrodantiems drabužiams, juk vasara ant nosies, todėl jūsų drabužinėje privalo atidurti šilkinė ryški suknelė, lengvo kirpimo sijonas ir pastelinių spalvų marškiniai. 
Man be galo patiko drabužių kokybę, galimybe derinti skirtingų kolekcijų drabužius, dydžiai (juokas juokais, tačiau dažniausiai dizaineriai galvoja tik apie 34dydžio modelius), medžiagos ir tobuli printai, kurie atrodo išskirtinai. O ką aš išsirinkau fotosesijai, pamatysite jau netrukus.

daugiau informacijos apie Apoteca

Taip pat noriu pasakyti, kad šiandien vakare startuoja Shoping Night renginys, dizainerė jūsų lauks Dominikonų g. 6, žadamos didelės nuolaidos ir malonus bendravimas.


Taip pat pristatymo metu mes galėjome susipažinti su Make -up Atelier kosmetika ir išgirsti vertingus Aušros Malakauskienės patarimus. Garsioji vizažistė šnekėjo apie madingas tendencijas, pasakojo kaip gražiai atrodyti fotosesijos metu ir kaip teisingai pasirinkti kosmetikos priemones, kurios tiks tavo veido tipui. Aš, tiesą sakant, labai daug girdėjau apie Make -up Atelier kosmetiką, tiksliai žinau, kad šešėlių paletės pasakiškos, todėl nenustoju kartoti, būtina pirkti tik geros kokybės kosmetikos priemones, geriau viena tobula šešėlių paletė, negu kelios nieko vertos.





Išėjome mes su dovanomis, ačiū labai už maloniai praleistą laiką, šiltą bendravimą, naujas žinias, o svarbiausiai už grikių arbatą, jau ragavome vakar namuose, patiko be galo. ;-)








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig