2016 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2016.05.26


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau ta diena jau atėjo, šiandien Kiehl's parduotuvės atidarymas išskirtiniams svečiams ir blogerėms, todėl smagu, kad vakare susimatysiu su visomis geriausiomis blogerėmis, o kol kas skaitome Beauty talk rubriką. Šį kartą mažai drabužių derinukų, bet jie atrodo tobulai, plius daug naujienų ir kosmetikos apžvalgų. Geriame kavą kartu? Pagaliau spėjau parašyti savo rubriką prie rytinės kavos, pati negaliu patikėti ;-)






Pradėsime Beauty talk nuo gražiausio (mano akimis) Darjos drabužių derinuko, čia tobulai atrodo tiek kelnės, tiek batai, tiek pati Darja.


Simonos stilius kiek kitoks, tačiau juodas sijonas tinka visur ir visada, plius Bomber jacket viena iš madingiausių šios vasaros tendencijų.


Aš esu batų maniakė, todėl išsirinkau būtent šitą nuotrauką iš naujo Sandros įrašo bloge. Taip, kas yra kuprinėje be galo svarbu ir įdomu, tačiau Melissa batai tapo mano favoritais.


Apie ryto ritualus skaitome Mortos bloge, tikrai smagu niekur neskubant skaityti žurnalą ir gerti kavą lovoje. Atrodo, kas man neleidžia, juk į darbą tikrai nereikia, tačiau jaučiuosi tokia priklausoma nuo blogo, kad net savaitgaliais atsikeliu 8 ryto vėliausiai.



Ar girdėjote ką nors apie Lush Kitchen? Tai išskirtiniai Lush kosmetikos priemonės, limituoto leidimo ir siunčiami tik paštu. Mildos bloge be galo daug nuostabių ir nematytų Lush kūno priežiūros priemonių.


Jeigu veido odai reikia drėkinimo, išeitis labai paprasta, hialurono rūgštis, būtent apie tokią priemonę pasakoja savo skaitytojams Modesta.

Po šito įkvepiančio Kotrynos įrašo bloge, aš net sutvarkiau savo kosmetinę, na gerai, ne iki galo, bet jau įpusėjau. Ir taip, aš esu labai priklausoma nuo daiktų, mano kosmetinėje galima surasti net 10 metų senumo Chanel lūpų dažus, išmesti labai gaila, o naudoti nenaudoju. Gal jau tikrai atėjo laikas atsisveikinti?

Kokios mes visos skirtingos, todėl ir veido priežiūros priemonių mums reikia skirtingų. Jeigu aš jau žiūrių į priemonių nuo rauklių pusę, Patricijos veidui reikia maitinimo ir drėkinimo. Savo blogo skaitytojams ji pasakoja apie Skincode 24 h cell energizer veido kremą.


Karolina jau spėjo pasimėgauti saulės spinduliais, o taip pat įvertinti naują PUPA ir Margarita saulės liniją. Kokias priemones verta pirkti skaitome jos bloge. Vat ką reiškia gyventi prie jūros.



Monikos bloge skaitome apie alkoholį kosmetikoje, apie naują Aloe Vera prausiklį veidui ir apie tai, kodėl negalima pirkti paskubomis.


Pien kūno priežiūros priemones tikrai mačiau Latvijoje, buteliukai atrodo be galo stilingai, o tas pavadinimas "Pienas" tikrai žavi, norisi išbandyti. Plačiau apie "Pien" skaitome Juodosios plunksnos bloge


Jau mėnuo eina į pabaigą, todėl blogo galima rasti jūsų mėgstamą rubriką "geriausios priemonės". Apie šio pavasario geriausias priemones skaitome Justinos bloge.




Artistry kosmetikos priemones dabar irgi testuoju pati, todėl man be galo įdomūs kitų blogerių atsiliepimai, juolab, kad gavome skirtingas priemones testavimui. Apie korekcinį pieštuką skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge.


Jeigu norisi ryškių spalvų, tai UD arba Sleek, Salomėja savo blogo skaitytojams pasakoja apie Sleek Ultra Mattes šešėlių paletę. Nesitikėjau tokių ryškių atspalvių, įdomu, o naudojant spalvotus šešėlių pagrindus iš Sleek (mačiau www.ebay.com) spalvos gali būti dar ryškesnės?


Na ir pabaigai Viktorijos atsiliepimas apie L'oreal naujus nagų lakus. Kiek žiūriu kitų blogerių nuotraukas, tiek man vis labiau ir labiau norisi išbandyti ir kitas spalvas.


Ačiū labai, kas skaitote,

Geros dienos,

PS. Blogerių vardu pažadame vakare padaryti bendrą asmenukę kitai Beauty talk rubrikai












SHARE:

2 komentarai

  1. Labai man įdomu dėl tų Melissa batų - ar jie patogūs? :)) Kaip suprantu, jie guminiai, tai ar vasarą "nepjauna" kojų? Žiauriai gražūs ir labai noriu, tik štai dėl patogumo toks klausimas kilo..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi turiu, taip, jie guminiai, man patinka, bet koja labai prakaituoja vasarą, nežinau kaip Sandrai. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig