2016 m. gegužės 6 d., penktadienis

Beautyblender® Nude makiažo kempinėlė (Spalva - kūno)



Garsusis Beauty Blender sulaukia įvairių atsiliepimų, vieni dievina šią kempinę ir net neįsivaizduoja savo makiažo be jos, kiti nesupranta tokio populiarumo ir lieka prie šepetėlių. Tačiau dauguma iš mūsų jau išbandėme šią naujieną (na kokia čia ir naujiena, pirmas Beauty Bleder buvo mano rankose prieš gerus metus) ir turime savo nuomonę.




Beautyblender® Nude makiažo kempinėlės patentuota elipsinė forma padaro makiažo padengimą paprastu, palengvina priėjimą prie sunkiai pasiekiamu veido vietų ir nulemia tai, jog ši kempinėlė tampa nr. 1 įrankiu tobulam makiažo padengimui.
Specialus Beautyblender® Nude makiažo kempinėlės atspalvis, buvo sukurtas tam, kad pabrėžtų nepriekaištingą, sveikai atrodančią odą ir tiktų jai skirtam makiažui. Tai - idealus pasirinkimas kasdienio makiažo naudojimui, siekiant pabrėžti savo natūralų grožį ir išgauti natūralų įvaizdį. Makiažas dar niekada nesijautė toks natūralus!
Beautyblender® sudėtyje nėra latekso, produktas yra bekvapis ir hipo-alerginis. Aksominė kempinėlės tekstūra labai maloni liesti, nedirgina odos.
Kaina: 19,30 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:





sausas:


šlapias


o taip aš jį džiovinu po naudojimo ir plovimo








Mano nuomonė:

Rinkoje atsiranda vis daugiau ir daugiau įvairių spalvų Beauty blender kempinių, gamintojas teigia, kad nude kempinė tinka natūraliam makiažui, balta -kremams ir serumams padengti (aš dar galvoju, kad su ja labai lengvai galima padengti makiažo pagrindą), juodos spalvos kempinė tinka savaimio įdegio priemonėms ir tamsios spalvos kreminėms pudroms dengti, na o klasikinė rožinė - skirta kreminei pudra, plius kiekvienos kosmetinės 'must have'. Aš neturiu klasikinio varianto, aš turiu raudonos spalvos limituoto leidimo Beauty Blender kempinę, tačiau didelio skirtumo tarp jos ir nude spalvos BB aš deja nepastebėjau. Kreminė pudra dengiasi taip pat lengvai ir lygiai (šitoje vietoje aš noriu pasakyt, kad BB kempinės idealiai tinka sunkioms ir labai kreminės tekstūros pudroms padengti, plius jos neparyškina šerpetojimų ir labai gražiai sulyginą veido odą). Vienintelis minusas - po naudojimo BB reikia gerai išplauti, nes BB viduje su pudros likučiais kaupiasi bakterijos ir gali atsirasti spuogų. Dar noriu priminti (manau tai visi žinome, tačiau dar kartą), prieš naudojimą BB kempinę reikia būtinai sušlapinti, tačiau labai stipriai gręžti negalima, BB kempinė labai greitai susidėvės ir praras savo formą).
Manęs labai dažnai klausia, ar yra skirtumas tarp klasikinio BB ir analogų, tikrai yra. Ir kempinės tekstūra kitokia, ir rezultatas ant veido kiek kitoks (nors principas toks pats), ir pudros padengimas skiriasi (skirtumus aš jau aprašiau savo bloge, todėl kartotis nesinori).
Aš jums reikalingas BB? Jeigu veido oda jautri, linkusi šerpetuoti, o jūsų mėgstamiausia pudra labai kreminės kosnistencijos, turi stiprų maskavimo efektą, o jūsų svajonė natūraliai atrodantis makiažas, tada tikrai taip. Tačiau jeigu naudojate mineralinį makiažo pagrindą arba vandens pagrindo kreminę pudrą, tada geriau pasirinkti šepetėlį (labai rekomenduoju kabuki formos).
Na ir pabaigai noriu pasakyti, kad tinkamai prižiūrėtas ir laiku išplautas Beauty Blender tarnauja labai ilgai, todėl jeigu dar nespėjote išbandyti, labai rekomenduoju.



PR sample


SHARE:

1 komentaras

  1. Turėjau baltą, juodą ir rožinę kempinėles. Sutinku,jog tekstūra šiek tiek skiriasi, tačiau mano akimis galutinis rezultatas ant veido identiškas. Todėl tas skirstymas, jog viena skirta kreminei pudrai, kita serumams ir t.t... įdomus :) Matyt nori įtikinti, jog vienam žmogui neužtenka vienos kempinės, reik turėti visas :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig