2016 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Catrice Prime And Fine Beautifying Primer





Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie makiažo pagrindą, kuris suteikia veidui švytėjimo efektą. Tai dar viena Catrice naujiena, kurią labai norėjau nusipirkti pati bet prisiminus apie įjungtą 'taupymo programą' kantriai laukiau priemonių testavimui. 




Mano kosmetinėje visos keturios makiažo bazės, kaip ir gamintojas sako, makiažo pagrindas skirtas tam, kad prailginti makiažo gyvavimo laiką. Tačiau karais makiažo pagrindai atlieka dar vieną funkciją: žalias - mažina raudonį, baltas - sulygina poras, apvalus - tinka riebiai odai, o naujas rožinis - suteikia švytėjimo efekto, drėkina ir savo sudėtyje turi vitaminą E. Mano bloge yra atsiliepimai apie visus pagrindus, todėl šiandien šnekame tik apie Beautifying primer.

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Kaina: 4,59 EUR

Sudėtis:

AQUA (WATER), COCO-CAPRYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, HEXYL LAURATE, CYCLOHEXASILOXANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE, DIMETHICONE, CERA ALBA (BEESWAX), SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, XANTHAN GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491, CI 77499 

Įpakavimas:







Rezultatas:



Mano nuomonė:

Kaip ir dažniausiai, pradėsiu nuo įpakavimo. Man jis tobulas, švelniai rožinis, traukia akį parduotuvėje, būtent šitą naujieną pastebėjau vos ne pirmą. 
Strobingo efektas tapo labai madingas, todėl dauguma kompanijų išleidžia makiažo pagrindus, higlighterius ir t.t. Catrice makiažo pagrindas vos ne pigiausias rinkoje, nors man atrodo Catrice kosmetikos kainos kiek pakilo (anksčiau man buvo labai pigu, dabar aš apskaičiuoju kainą litais ir galvoju, kad gal tiek to, nes gaunasi vos ne 20 lt, pridėjus kelis eurus galima nusipirkti L'oreal arba Maybelline, todėl šitoje vietoje reikia gerai apgalvoti savo pirkinius). Sakyčiau tokie makiažo pagrindai tinka normaliai-sausai odai, ne dėl to, kad riebina, o dėl švytėjimo efekto. Bandau paaiškinti. Jeigu tepti tiesiog pagrindą ant veido, o po to dengti su matiškumo suteikiančia pudra, efekto nesimato. Tokiam pagrindui reikalinga labai lengva kreminė pudra, kuri turi vidutinį maskavimo efektą, būtent tada jūsų veidas švytės iš vidaus. Tiesą, galima sumaišyti makiažo pagrindą su kreminė pudra, tada efektas bus stipresnis, arba tiesiog naudoti kaip skystą higligterį skruostams paryškinti. Ar man patiko? tikrai taip, naujiena tikrai gera ir aktuali.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig