2016 m. gegužės 29 d., sekmadienis

Douglas PERFECT COMPLEXION RADIANCE MASK Spindesio suteikianti kaukė


Noriu pasakyti pačioje pradžioje, man tikrai labai patinka kai kurios Douglas kūno ir plaukų priežiūros priemonės: plaukų aliejais, šveitikliai , šampūnai ir .t.t. Tačiau man vis nesiseka su Douglas dekoratyvine kosmetika, kiek priemonių bandžiau, visos netiko. Šnekant apie veido priežiūrą, rezultatas 50/50, veido šveitiklis labai patiko, o kaukė paliko daugiau klausimų, negu atsakymų.





Spindesio suteikianti kaukė
Maitinamoji veido kaukė pavargusiai, papilkėjusiai odai suteikia  naujos energijos  ir spindėjimo. Šviesą atspindinčios dalelės sueikia veidui spindesio ir padaro jį vizualiai lygų bet kuriuo metų laiku. Vitaminas B3 ir hialuronas drėkina odą. Oda puikiai atgaivinama. Sukurta su aktyviu DBS spindėjimo ingredientu. Atlikti tyrimai rodo, kad pastarasis atnaujina ląsteles ir suteikia odai skaistumo. Be parabenų ir mineralinių aliejų.

Sudėtis:
AQUA, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CARBOMER, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VIGNA ACONITIFOLIA SEED EXTRACT, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM, GALACTOARABINAN, MICA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, PSILANTHUS BENGALENSIS LEAF CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID.
Talpa: 50 ml.

Kaina: 16,99 EUR

Kur pirkti: Douglas parduotuvėse

Įpakavimas:





Konsistencija:

Mano nuomonė:

Aš galiu pasakyti atvirai, aš niekada nenusipirkčiau šitos kaukės parduotuvėje, nes ant įpakavimo nėra nei kaukės aprašymo, nei sudėties. Plius įpakavimas atrodo pigokai, vertinant nemažą kainą. Ar jis traukia akį parduotuvėje? tikrai ne. Tačiau gal poveikis ir rezultatas geras, tada minusai jau neatrodo tokie svarbūs. Aš naudojau kaukę kelis kartus, to pilnai užteko suprastu, kad ji visiškai netinka mano veido odai. Pradėsime nuo to, kad mano veido oda nėra alergiška, bet po kaukės naudojimo ji lieka sudirgusi ir raudona, reikia tepti raminančias ir gyliai drėkinančias priemones. Kaukės konsistencija nėra riebi, tačiau nuplauti nuo veido kaukės likučius būna sunku, tenka plauti dar ir dar. Poveikis? Ne, aš jo nepastebėjau, tikriausiai dėl to, kad kaukė man netiko, o naudoti dar ir dar jau nebuvo prasmės.
Ką aš noriu pasakyti, tik tiek, kad jeigu priemonė netinka man, nereiškia, kad ji netiks jums. Visos mes labai skirtingos, todėl ir naudojame skirtingas veido odos priežiūros priemones.
 PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig