2016 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Fenjal Sinnliche dušo kremas ir kūno losjonas


Man būna taip, kartais atrandi kvapą ir negali paleisti priemonių iš rankų, būtent taip atsitiko su Fenjal  Sinnliche kūno linija. Kvapas tiesiog nerealus, saldokas, pavasariškas ir labai švelnus. Šiandien apie tobulą naują Fenjal  Sinnliche kūno priežiūros liniją šnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:



„Fenjal“ – tai Šveicariška kokybė, nepakartojamas aromatas ir odos priežiūros priemonių kūrimo patirtis, kaupiama nuo 1962-ųjų. „Fenjal“ kūno priežiūros priemonės garsėja puikia kokybe, nepakartojamu aromatu, atspindi išskirtinę gamintojų kompetenciją. Intensyvūs mokslo tyrimai ir diegiamos sveikatos priežiūros naujovės leido kurti įvairius, nepakartojamus „Fenjal“, gaminius. „Fenjal“ – aukštos kokybės gaminiai moterims.

Talpa: dušo kremas - 200 ml., kūno losjonas - 400 ml..

Kaina:4,95 EUR  ir  8,95 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:




kūno losjonas


dušo kremas







Mano nuomonė:

Tobuliausios kūno priežiūros priemones iš paskutinių metų bandytų, tikriausiai mane taip veikia jų kvapas, tačiau negaliu nieko sau padaryti. Nešnekant apie priemonių aromatą, norisi pasakyti, kad kokybė irgi džiugina. Labiausiai patiko dušo kremas, kuris tikrai yra kremas (ne tiesiog pavadinimas, kaip būna dažniausiai). Baltos tirštos konsistencijos dušo kremas labai švelniai valo kūno odą, nesausina ir suteikia komforto. Losjonas pakankamai skystos konsistencijos, susigeria akimirksniu, gerai drėkina, kvepia lengvai ir maloniai. Įpakavimai pakankamai dideli, o kaina nėra aukšta, plius Fenjal kūno priežiūros priemonės pagamintos Šveicarijoje, tai man labai daug ką reiškia ir suteikia pasitikėjimo brendu.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, kvapų pasirinkimas labai didelis, nuo švelnių, iki sodresnių rožių, o labiausiai rekomenduojama priemonė dezodorantas, būtinai išbandysiu, tik nueisiu iki parduotuvės.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig