2016 m. gegužės 27 d., penktadienis

Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Paper Shaker


Šiandien iš ryto pastebėjau, kad pagaliau Foamous kvepalus galima nusipirkti www.topbeauty.lt parduotuvėje, nes klausimų buvo tikrai daug. Aš gavau testavimui du kvapus, tiksliau išsirinkau iš 4-ių moteriškų ir 2-jų vyriškų tai, kas patiko būtent man. Apie rožinį ir labai saldų aromatą Classy Chassis aš jau pasakojau bloge, atėjo eilė aptarti kiek gaivesnį Paper Shaker aromatą.






Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Paper Shaker yra visiškai nauja prancūziškų kvepalų koncepcija. Įprasti kvepalai pakeičia savo formą - tampa lengvos konsistencijos puriomis putomis, kurios paliks neišdildomą įspūdį ir nepakartojamą kvapą! 


Viršutinės natos: mandarinas, braškė, avietė.
Vidurinės natos: jazminai, laukinės avietės.
Pagrindinės natos: pačiulis, muskusas, popkornai.
Foamous Mousse de Parfum kvepalai - putos Paper Shaker turi ilgai išliekantį efektą ir drėkinantį poveikį. Produkto užtenka maždaug 400 kartų!
Naudojimas. Suplakite, užpurkškite graikiško riešuto dydžio putų ant rankos ir patepkite pulsuojančias vietas. Patekus į akis, nedelsiant praplaukite jas vandeniu. 
Talpa: 100 ml.
Kaina: 17,99 EUR
 Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:





Konsistencija:




Mano nuomonė:
Šnekant apie naujieną, noriu pasakyti, kad tai putos-kvepalai. Tikrai dar nematytas dalykas Lietuvos rinkoje, tačiau po pirmo testavimo aš įsimylėjau. Konsistencija maloni ir lengva, susigeria iš karto, nepalieka nei lipnaus, nei riebaus sluoksnio. Visi kvapai yra saldūs, tačiau yra saldesnių - tokie kaip Classy Chassis ir Heels on Fire, o yra kiek lengvesnių - Paper Shaker ir Razz My Berries. 
Aš pasirinkau testavimui saldų ir mažiau saldų aromatus, gali pasakyti, kad kvapai be galo malonūs, kvepalai išsilaiko labai ilgai, apie keliais valandas. Aš tepu rankas ir kojas (jeigu einu su sijonu).  Paper Shaker pagrindinės kvapo natos vaisinės ir gana saldžios: avietės, jazminai ir pačiulis. Kiek gaivos suteikia mandarinas ir laukinės avietės. Ar jaučiasi popkornas? Ne, aš jo visai nejaučiu, bet ant kiekvieno kūno kvepalai kvepia vis kitaip. Man pagrindiniu smuiku groja avietės ir mandarinai. Labai rekomenduoju išbandyti, nes nereali idėja ir labai gražūs produkto dizainas.

PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig