2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis

L'oreal COLOR RICHE LE VERNIS À L'HUILE (spalva 114 Nude Demoiselle)


Jau tikriausiai visi matėte L'oreal naujienas parduotuvėje, be jokios abejonės, mano mėgstamiausiais ir labiausiai patikusiais galima pavadinti - naujus nagų lakus, kontūravimo paletę ir Cushion pudrą. Apie visas naujienas jau galima rasti atsiliepimus mano bloge, o šiandien mano pasakojimas apie be galo gražią ir kaprizingą 114 Nude Demoiselle spalvą.






Nagų lakas
Prabangių aliejų mišiniu praturtintas nagų lakas intensyviausiai spalvai ir žvilgesiui vos po vieno potepio.
Prireikė daugiau nei 10 metų, kol tyrimų laboratorijose pagaliau buvo sukurta nagų lako su aliejais formulė. Le Vernis à l'Huile pasižymi sodresnėmis, ryškesnėmis spalvomis ir akinančiu žvilgesiu. Atraskite 12 intensyvių viliojančių atspalvių.
Prabangių aliejų derinys ir ryškūs spalvų pigmentai leidžia mėgautis rafinuotomis ir sodriomis spalvomis.
Nagų lako formulė puoselėja ir maitina nagus.
Inovatyvus platus vėduoklės formos šepetėlis su daugiau nei 400 šerelių padeda greitai ir ypač tiksliai nulakuoti nagus be jokių gumulėlių, kad rezultatas būtų nepriekaištingas.
Malonaus ir subtilaus aromato.
Naudojimas 
1 žingsnis. Suteikite nagams norimą formą, nupoliruokite jų paviršių, kad jis taptų glotnus.
2 žingsnis. Užtepkite mėgstamiausio atspalvio nagų lako Color Riche Le Vernis à L’Huile, pasistenkite, kad lakas nepasiektų nagų odelių krašto. Leiskite lakui visiškai išdžiūti per maždaug 2 minutes.
3 žingsnis. Kad užbaigtumėte manikiūrą, užtepkite bet kokį viršutinį nagų lako sluoksnį iš Color Riche serijos, kad nagų lakas išliktų ilgiau.
Talpa: 13,5ml
Kaina: 7,99 EUR (mačiau akciją Douglas parduotuvėje)
Įpakavimas:







Rezultatas:








Mano nuomonė:

Prie L'oreal naujų nagų lakų galima stovėti valandų valandas, nes buteliukai atrodo taip gražiai ir gundančiai, o spalvų pasirinkimas toks didelis, kad net sunku išsirinkti. Mano kolekcijoje kelios spalvos, tobula raudona, švelniai pilka ir pieno baltumo. Iš visų jau išbandytų atspalvių, 114 Nude Demoiselle galiu drąsiai pavadinti labai kaprizingu, nes lakuojasi nelygiai. Net man nepavyko padaryti tobulo manikiūro. Bet spalva, kokia tobula nagų lako spalva. Jeigu svajojate apie tokią, keli mano patarimai: aš naudojau L'oreal nagų lako pagrindą, taip jau pirmas sluoksnis atrodo geriau, po kiekvieno lako sluoksnio nagus reikia gerai išdžiovinti, nes lakas lyg tai užsikabina už teptuko ir gaunasi dryžiai, todėl manikiūras ir lakavimas užima nemažai laiko. Pliusas - nereikia viršutinio sluoksnio, lakas ant tiek gražiai atrodo ant nagų, kad negaliu atsižiūrėti. Ar lakuosiu dar? O taip, nes spalva pakankamai pigmentuota, o ant įdegusių rankų turėtų atrodyti tobulai. Puikiai žinau, kad visos kitos spalvos tikrai nėra kaprizingos, todėl galite rinktis drąsiai. Šepetėlis (palyginus su senuoju variantu) platesnis ir patogesnis, bent jau man.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig