2016 m. gegužės 15 d., sekmadienis

MAC Eyeshadowx9 (spalva Purple times nine)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto išvažiuojame į svečius, todėl aš jau rašau blogą. Noriu pasakyti, kad savaitės pradžioje gavau siuntinuką iš MAC, rytoj pamatysite ką tiksliai gavau, na o šiandien noriu parodyti akių šešėlių spalvas. Aš jau lygiai prieš metus esu gavus devynių atspalvių šešėlių paletę, tik mano spalvos buvo mėlynai-pilkos, šį kartą violetinės.





Spalvų pasirinkimas:


Kaina: 39 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis - Vilnius ir Kaunas














Mano nuomonė:

Ar jau girdėjote, kad MAC stendą galima rasti ir Kaune? Ar dalyvavote atidaryme? Aš jau pasakojau,  jeigu kažką perku iš kosmetikos, tai dažniausiai būna MAC, o jeigu tiksliau - lūpų dažai. Dievinu MAC Retro Matte lūpų dažų seriją, tobulos spalvos. Šį kartą mes labai trumpai aptarsime šešėlius. Aš 'už' mažesnį šešėlių kiekį ir už paletes. MAC šešėlių paletės tikrai fainos ir labai funkcionalios, aš jau turiu Navy Time (pilki ir mėlyni atspalviai), naudojama buvo dažniausiai. Šį kartą mano rankose violetiniai atspalviai, visos spalvos labai gerai pigmentuotos, paletėje yra kaip matiniai, tiek ir spalvos su blizgučiais,  naudoti paprasta ir lengva.  Iš pirmo žvilgsnio mano favoritai buvo paskutinios dvi tamsios spalvos - chameleonas rudas su blizgučiais ir tamsiai rudas. Ant rankos šitie šešėliai labai didelio įspūdžio nepadarė, pabandysiu naudoti su juodos spalvos pieštuku, būtent taip atsiskleidžia chameleoninių šešėlių grožis. 
Šešėlių įpakavimas klasikinis ir gana patogus, aš naudoju šešėlius namuose, todėl veidrodis man nėra būtinas, tas pats ir su šepetėliais. Aš galvojau kad Sigma šepetėliai labai brangiai kainuoja, ne, brangiausiai kainuoja MAC. Bet norint sukurti tobulą makiažą reikia geros kokybės šešėlių ir šepetėlių. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tai, kad MAC šešėlių paletės labai geras sprendimas, tokias paletes pirkti tikrai apsimoka, juk vieno šešėlio kaina - 19 EUR, o visos paletės - 39 EUR. O MAC šešėliai vieni iš geriausių.






SHARE:

2 komentarai

  1. Turiu šį atspalvį, tikrai labai labai rekomenduoju!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tobulos spalvos, labai apsidžiaugiau gavus šitą paletę testavimui ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig