2016 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Mary Kay „Satin Lips®“ rinkinys


Nors jau ir ne šaltas oras, nėra stipraus vėjo ir kondicionerių šilumos patalpose, mano lūpos vistiek reikalauja papildomos priežiūros. Taip, taip, tai matiniai lūpų dažai, po kurių naudojimo lūpos be galo sausos, šerpetoja ir kitą dieną lygiai užtepti matinį lūpų dažą jau nebeįmanoma. O taip norisi. Aš nemėgstu staigmenų, kai kompanijos savo nuožiūra atsiunčia kosmetikos priemones testavimui, noriu išsirinkti pati. Tačiau šitas Mary Kay Satin Lips rinkinys tikrai tobulas, šiandien apie lūpų balzamą ir šveitiklį pašnekėsime plačiau.



Lūpos turi ypatingai ploną išorinį apsauginį sluoksnį. Kai kūnas senėja, plona oda tampa dar plonesnė.  Lūpų oda taip pat neturi prakaito ar riebalinių liaukų. Neturėdamos įprasto prakaito ar riebalinio apsauginio sluoksnio, lūpos greičiau išsausėja, lengviau sutrūkinėja ir gali greičiau susenti nei kitos odos sritys. „Satin Lips®“ Kaukė švelniai nuvalo negyvas odos ląsteles, dėl kurių oda atrodo pilka ir negyvybinga, paruošia lūpas ypatingo drėkinamojo „Satin Lips®“ Balzamo padengimui, lūpos tampa minkštos ir malonios.
Suteikite maksimalų gydymą pagal dviejų žingsnių sistemą, kuri švelniai valo ir drėkina Jūsų lūpas. 
  • „Satin Lips®“ Kaukė efektyviai nuvalo negyvas odos ląsteles.
    „Satin Lips®“ Balzamas drėkina lūpas mažiausiai 6 valandas.
    Bekvapis. 
Kaina: 26 EUR

Kur pirkti: www.marykay.lt





Mano nuomonė:

Puikiai suvokiu, kad lūpų šveitiklį galima pagaminti patiems, naudojant cukrų, medų ir aliejus, tačiau aš terliotis nenoriu. Turiu kelis variantus iš Lush, bet ten visai kita istorija. Mary Kay lūpų šveitiklis kreminis, šveičiamos dalelės labai mažos, gerai poliruoja lūpų odą, pašalina šerpetojimus ir nelygumus. Aš manau po tokio šveitiklio net patys kaprizingi lūpų dažai atrodys normaliai. Lūpų balzamą aš naudoju po šveitiklio, jis pamaitina lūpas, padaro juos švelnius ir neleidžia išsausėti, neturi kvapo ir tinka net labai jautrioms lūpoms. Įpakavimas labai gražūs, balti, naudoti lengva ir patogu.  Galiu pasakyti atvirai, man rinkinukas labai patiko, tačiau kaina tikrai per didelė.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig