2016 m. gegužės 14 d., šeštadienis

Mėgstamiausi Sigma šepetėliai


Jeigu aš ką nors perku pati (na o ką jau galima nusipirkti, kai namuose kosmetikos kalnas) tai MAC kosmetiką ir Sigma šepetėlius. Iš MAC man amžinai kažkuo trūksta, na o SIGMA šepetėliai mano atradimas. Atėjo suvokimas, kad vienos tobulos kosmetikos priemonės ir žinių jau neužtenka, reikia geros kokybės šepetėlių. Aš nesakau, kad reikia supirkti visus aklai, to daryti tikrai nereikia, perskaičius N blogų, aš supratau, man reikia būtent šitų šepetėlių - pudrai ir kontūravimui F25, higlighteriui ir biriai pudrai paakių maskavimui - F35 ir E40 šešėlių skaidymui.






  • Didžioji dalis Sigma šepetėlių yra pagaminti iš specialių sintetinių pluoštų: SigmaTech™ ir Sigmax®. Abiejų linijų šepetėlių šereliai yra pagaminti iš termoplastinių polimerų, kurių skaidulos itin plonos ir švelnios. Tokie šereliai efektyviai paima reikiamą kiekį produkto ir jį tolygiai padengia ant veido odos. Tinka naudoti tiek su pudros, tiek su skystos, tiek su kreminės konsistencijos kosmetikos priemonėmis. Šereliai beveik visiškai nesugeria drėgmės, yra stiprūs ir pakankamai stangrūs todėl skystos ar kreminės konsistencijos produktai negadina jų, jie yra ilgaamžiai. Taip pat šie specialūs SigmaTech™ ir Sigmax® pluoštai yra hipoalerginiai todėl nesukels jokios alergijos net ir jautriausiai odai.
  • Visų Sigma šepetėlių rankenėlės yra gaminamos iš atidžiai parinktos lengvos ir aukšto atsparumo medienos iš atsinaujinančių šaltinių. Kiekviena rankenėlė yra atskirai šlifuojama ir poliruojama, tada gruntuojama ir dažoma iki kol tampa visiškai ištobulinta.
  • Sigma šepetėlių metaliniai antgaliai yra gaminami iš specialaus, ilgalaikio ir funkcionalaus lydinio - SigmaAlloy™. Tai specialus metalų lydinys, pagamintas iš vario ir cinko, kuris yra gerokai patvaresnis nei aliuminis ar plastikas. SigmaAlloy™ metaliniai antgaliai turi antibakterinių savybių, be to yra atsparūs rūdijimui, todėl tarnauja tikrai ilgai ir atrodo nepriekaištingai.

Kur pirkti: www.topbeauty.lt












Mano nuomonė:

Yra be galo daug panašios formos šepetėlių, tačiau jie nėra tokie patys ir tikėtis tikslaus rezultato tikrai neverta. Aš galiu pasakyti iš savo patirties, turiu kelis kiniškus kosmetikos rinkinius, su Sigma kokybė ir išskirtiniu šepetėlių kirpimu sulyginti jų neįmanoma. Gal aš pasirinkau išskirtinius Sigma šepetėlius, dėl to skirtumas taip stipriai jaučiasi. Nemanau, kad antakių šepetėliai turi labai didelį skirtumą, nors iš kitos pusės, neišbandysi, nesužinosi. Šį kartą mano rankose F25, F35, F40. Aš specialiai neperku rinkinių, nes aš tiskliai žinau kokių šepetėlių man reikia. F25 pakankamai didelis šepetėlis, su smailėjančiu galiuku, kuris idealiai tinka tiek skaistalams, tiek pabrėžti kontūravimo efektą, tiek biriai pudrai. F35 šepetėlį naudoju higlighteriui užtepti ir biriai pudrai paakių zonoje. Mano mėgstamiausias ir tikras atradimas E40, jeigu reikėtų išsirinkti tik vieną Sigma šepetėlį, tai būtų būtent E40. Nei vienas dūminis makiažas neapsieina be jo, šitas šepetėlis idealiai tinka šešėlių skaidymui. Laikant šį šepetėlį rankoje jaučiuosi lyg menininkas, nes galima sukurti bet kokio sunkumo makiažus be didelių pastangų. Būtent šitą šepetėlį rekomenduoju kiekvienam. Du kiti nėra blogi, jie tikrai išskirtiniai ir labai praverčia darant makiažus, bet mano must have būtent F40. Visi mano turimi Sigma šepetėliai labai geros kokybės, nepraranda savo formos, lengvai plaunasi, greitai išdžiūsta, o svarbiausiai labai švelnūs.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig