2016 m. gegužės 14 d., šeštadienis

Oriflame The ONE akių kontūro ryškiklis


Tikriausiai net neįsivaizduojate kaip man patinka gražiai ir lygiai pravestas akių viršutinis kontūras. Kam man neleidžia taip padaryti? Tikriausiai kreivos rankos. Juokauju, tačiau dalis tiesios tame yra. Aš nemoku pravesti tikslios ir gražios linijos, visi sako, kad reikia praktikos, tačiau vistiek nesigauna nors tu ką, ypač kai reikia daryti proginį makiažą. Būtent todėl aš vis ieškau tobulų priemonių akių pravedimui. Šį kartą testuojame Oriflame The ONE akių kontūro ryškiklį.




Viskas, ko reikia, tai keli lengvi judesiai, kad akių kontūras būtų dailiai paryškintas. Lengva tiksliai užtepti su kūgio formos galiuku. Ilgai išliekanti formulė išdžiuvusi išsilaiko visą dieną.

Kaina: 7,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Spalva:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš jau rašiau, kad man be galo patiko akių ryškiklis iš Oriflame, jis plonas ir tobulas, idealiai tinka plonoms ir vos matomoms linijoms brėžti. Šį kartą testuojame Jombo storą juodą flomasterį. Pačioje pradžioje buvo labai neįprasta laikyti tokį didelį pieštuką rankoje, bet po kiek laiko aš jau pripratau. Nors pieštukas ir storas, tačiau galima brėžti tiek ploną, tiek storą liniją. Noriu pabrėžti, šitas JOMBO pieštukas labiau tinka storoms grafinėms akių linijoms. Spalva - ryškiai juoda, konsistencija vidutinio tirštumo, nesubėga, galima drąsiai taisyti jeigu padarai klaidą (kas man labai aktualu), laikosi ant akių apie 4-5 valandas, daugiau makiažo ant veido aš nenešioju, leidžiu veido odai pailsėti. Oriflame The ONE akių kontūro ryškiklis tikrai patiks toms, kas jau moka lygiai ir gražiai pravesti akių kontūrą.

PR sample



SHARE:

4 komentarai

  1. man šitas keistas pasirodė... tikrai moku su įvairiais pravedimais dirbti, be su juo reikia žymiai daugiau laiko ir pastangų :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va, net tau kwistas pasirodė, o tu akių pravedimo meistė ;0)

      Panaikinti
  2. o man labai labai labai patinka!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiekvienas atranda savo, mano topas - pilkas plonas Oriflame flomasteris, net man gaunasi lygiai pravesti liniją.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig