2016 m. gegužės 16 d., pirmadienis

Oriflame „The ONE IlluSkin“ makiažo pagrindas


Kartas tam, kad parašyti atsiliepimą (ypač apie veido priežiūros priemones arba kremines pudras) reikia laiko. Procesas gali užtrūkti iki kelių mėnesių, tačiau būtent tada atsiliepimas vispusiškas. Kreminė pudra išbandyta įvairiomis sąlygomis ir su kitomis kosmetikos priemonėmis. Taip buvo ir su Oriflame, testavimas tikrai užtrūko, galite matyti kai kuriuose nuotraukose, kad buteliukas tikrai ne pilnas, kreminės pudros liko vos daugiau nei pusė, tačiau užtepus savaimio įdegio priemonę ant veido, Oriflame  „The ONE IlluSkin“ spalva man jau per šviesi.



Lengvas šviesą atspindintis makiažo pagrindas suteikia odai natūralaus spindesio ir aksominę tekstūrą. Puoselėjanti ir nušviečianti HaloLight technologija su ypatingomis sferomis. Oda jaučiasi sudrėkinta ir neriebi. SPF 20.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 10, 90, tabar taikoma nuolaida ir kaina 6,49 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt



Įpakavimas:





Spalva:










Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsime nuo to, kad mano turimas atspalvis yra šviesiausias. Jau tikriausiai pastebėjote, kad man patinka šviesesni ir neutralūs kreminių pudrų atspalviai, jie žymiai geriau atrodo ant veido negu ryškiai geltoni ir oranžiniai, apie rožinius aš jau nešneku. Oriflame kreminė pudra pakankamai tirštos kreminės konsisitencijos, ją galima sluoksnį, taip pasiekiamas didesnio maskavimo efektas. Aš netepu pudros rankomis, naudoju tik kabuki tšepetėlį, taip pudros sluoksnis gaunasi plonas, o maskavimo efektas maksimalus. Porcelain atspalvis neutralus, be oranžinio ir geltono tono, man jis buvo idealus visą pavasarį, kol nepradėjau naudoti savaimio įdegio priemonių. Dabar spalva kiek per šviesi, aš specialiai nekoregavau atspalvio su biria pudra, norėjau parodyti kaip įmanoma tikslesnį rezultatą ant veido. Pudra tiks normalios-sausos odos savininkėms, riebiai odai pudra bus per riebi. Aš užtvirtinu makiažą su matiškumo suteikiančia pudra, taip jis išsilaiko apie 4-5 valandas, po to procedūrą su pudra reikia pakartoti. Oriflame  „The ONE IlluSkin“ nekemša porų ir labai natūraliai atrodo ant mano veido odos.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig