2016 m. gegužės 30 d., pirmadienis

„St.Moriz” vidutinio atspalvio savaiminio įdegio putos


Prisiminu savo paauglystės metus, kai kojos buvo neįdegusios sijono nenešiojau. Aš užaugau, bet įpročiai vistiek liko. Nežinau kodėl, bet negaliu žiūrėti į savo baltas kojas, matosi vienos ir šeip jos atrodo neidealiai (būkime realistais). Aš spėjau jau kelis kartus nuvažiuoti prie ežero ir pataisyti situaciją, tačiau ką daryti, jeigu spaudžia darbas, šeima, vaikas, laiko sau visiškai nėra. Tada į pagalbą skuba savaimio įdegio priemonės, tačiau kaip atrinkti tas, kurios tikrai geros, o kaina nėra kosminė? Siūlau St. Moriz. 





„St.Moriz" vidutinio tamsumo savaiminio įdegio putos suteiks natūralaus bronzinio įdegio efektą! Rezultatas matomas iškart. Labai lengva konsistencija. Tolygiai pasidengia. Rekomenduojama prieš naudojimą pasidaryti odos pilingą. Rezultatas matomas iškart.


    Naudojimas: Paskirstyti priemonę aplikatoriumi vertikaliais judesiais. Galima rengtis po 60 sekundžių. Geriausiam rezultatui pasiekti galima palikti priemonę veikti nakčiai. Gerai suplakti prieš naudojant. Vengti kontakto su akimis.
    Talpa: 200 ml.
    Kaina: 6,95 EUR
    Kur pirkti: www.topbeauty.lt
    Įpakavimas:







    Konsistencija:


    Mano nuomonė:
    Tiesą sakant, aš nelabai pasitikiu putomis, tačiau pasitikiu St. Moriz. Vat tokia aksioma gavosi, bet putos buvo išbandyto paskutinės, dabar gailiuosi, kad neišbandžiau jų anksčiau, nes rezultatas gaunasi tobulas. Ant mano jau įdegusių kojų spalva atrodo tamsiai bronzinė, be oranžinio tono, vienu žodžiu, be 'morkos efekto', kaip aš sakau. Nereikia bijoti, nors atspalvis atrodo kiek tamsokas (bet mano atspalvis midium , yra ir dark), spalva labai gerai ir lygiai pasiskirsto. Aš naudoju tiek pirštinę, tiek šveitiklį prieš. Ar priemonę tepa drabužius? Labai minimaliai, tačiau akinamai baltas sijonas ir savaimio įdegio priemonės du nesuderinami dalykai, taip jau yra. Įdegis išsilaiko apie savaitę, po to procedūrą reikia pakartoti (su sąlygą, kad nedarote kūno šveitimo procedūrų). Putos turi labai lengvą konsistenciją ir malonų kvapą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, St. Moriz labai geros savaimio įdegio priemones, vertinant kokybę ir kainą.
    PR sample


    SHARE:

    2 komentarai

    1. Aš labai panašų turiu,naudoju be jokių pirštinių tiesiog delnais :) nuo rakų spalva nusiplauna labai lengvai, nelieka nenatūralaus rankų efekto, labai tolygiai skirstosi, labai viskas super :)

      AtsakytiPanaikinti
      Atsakymai
      1. Be pirštinės man dar baisų, prisiminu savo pirmą patirtį su savaimio įdegio priemone, kai delnai liko oranžiniais. St. Moriz priemonės tikrai labai geros ir vertos dėmesio, ypač dėl nedidelės kainos.

        Panaikinti

    Blogger Template Created by pipdig