2016 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

FILABE of Switzerland - Skin clear, the new art of skin care (anti -aging)


Ar galite patikėti, kad tik viena servetėlė gali pakeisti visą jūsų veido priežiūros rutiną? Pagaliau nereikia nei veido kremo, nei pienelio, nei tonizuojančio losjono. Mitas ar naujoji realybė ir didelis inovacinis žingsnis veido priežiūros priemonių industrijoje? Tiesą sakant, pati niekada gyvenime nepatikėčiau ir net nesutikčiau išbandyti, tačiau mano gera pažįstama Judita aprašė būtent Filabe servetėles savo bloge , būtent tada susidomėjau ir aš, na o po kelių savaičių testavimo aš suvokiau, kad tai labai naujas ir be galo lengvas veido priežiūros būdas.




Šveicarijos kosmetikos prekinis ženklas Filabé sukūrė ir patentavo novatorišką produktą - servetėles, kurios atstoja prausiklį, toniką, serumą, paakių ir veido kremus, pilingą ir kitas odos priežiūros priemones. Viena servetėlė paprastai ir greitai atlieka valymo, eksfoliavimo, tonizavimo ir odos drėkinimo funkcijas. Ir jums daugiau nebereikia jokio kremo!
Filabé siūlo naują ir efektyvų odos priežiūros būdą: sausa servetėlė sudrėkinama vandeniu, taip ji suaktyvinama ir mikrofibros plaušeliai giliai išvalo bei švelniai nušveičia odą. Nuvalyta oda yra pasirengusi įsisavinti veikliąsias medžiagas. Tai leidžia labai koncentruotiems, hydroaktyvuotiems natūraliems aktyviems ingredientams įsiskverbti tiesiogiai į odą, kur jie gali iš karto pradėti veikti. Privalumas: oda gauna būtent tai, ko jai reikia. Dėl jų naudojimo metodo, Filabé neturi sunkiųjų ingredientų, randamų įprastiniuose kremuose, tokių kaip alkoholis, aromatinės medžiagos ir konservantai. Štai kodėl Filabé turi iki 100 kartų didesnę veikliųjų medžiagų koncentraciją nei kremai.
Skirtumai tarp tradicinės kosmetikos ir Filabe servetėlių
Skirtumas Nr.1 VALYMAS

Tradicinės kosmetikos priemonės
Cheminis valymas
- Naudojami šveitikliai, losjonai, prausikliai;
- Neišvalo gilių odos sluoksnių;
- Nešvarumams pašalinti reikalingos priemonės:
Vatos diskeliai (per stori, kad pasiektų poras)
Valomosios servetėlės (neturi plaušelių, todėl nepasiekia porų)
Valomieji šepetėliai (paskirsto nešvarumus ir jų nepašalina).

Filabe servetėlės
Mechaninis valymas
- Filabe servetėlė sudaryta iš mikro plaušelių, kurie yra plonesni už plauką;
- Mikro plaušeliai paliečia giliausią odos sluoksnį, pašalina nešvarumus, makiažą ir riebalų perteklių;
- Švelnus šveitimas:
Pašalina negyvas odos ląsteles
Suaktyvina kraujotaką, naujų ląstelių susidarymą.


Skirtumas Nr.2 AKTYVIOSIOS MEDŽIAGOS
Ingredientai tradicinėse priemonėse:
Vanduo, alkoholis, aliejai, emulsikliai, parabenai ir t.t. Labai nedidelis procentas aktyviųjų medžiagų.
Ingredientai Filabe servetėlėse: 100 proc. natūralių aktyviųjų medžiagų.

Skirtumas Nr.3 KONCENTRACIJA
Aktyviųjų medžiagų koncentracijos lygis tradicinėje kosmetikoje - koncentracijos lygis žemiau 1 proc.
Aktyviųjų medžiagų lygis Filabe  - iki 100 kartų didesnis koncentracijos lygis nei tradicinėje kosmetikoje.

Skirtumas Nr.4 FILABE NAUDOJIMAS
- Paprasta, greita, patogu:
• Servetėlę naudoti vieną kartą per dieną, geriausia vakare;
• Sudrėkinti servetėlę vandeniu, galima apipurkšti;
• Jokiu būdu negręžti;
• Masažuoti veidą 30 -45 sekundes;
• Naudoti švelniąją pusę ir išnaudoti visa paviršių;
• Nenaudoti tos pačios servetėlės daugiau nei vieną kartą.

Technologija
:
- Mikro plaušeliai 120 kartų plonesni už plauką ir 200 kartų plonesni už odos poras;
- Aktyvieji ingredientai ir liposomos yra įdėti į servetėlę ir tuomet išdžiovinti pagal specialią patentuotą technologiją;
- Aktyviosios medžiagos pradeda veikti, kai servetėlė sudrėkinama vandeniu.
Kuo ypatingos Filabe servetėlės?
- Keli odos priežiūros ritualai sudėti į vieną Filabe servetėlę (sutaupote laiką);
- Losjonai, pieneliai, prausikliai, šveitikliai, kaukės ir kremai nebereikalingi (sumažėja išlaidos);
- Maksimaliai apsaugote veido odą nuo kenksmingų cheminių medžiagų, tokių kaip alkoholis, kvapikliai, parabenai (saugote savo sveikatą).
Tinka: visų tipų bet kokio amžiaus odai, jautriai, alergiškai, spuoguotai, aknės pažeistai odai; vyrams, paaugliams, nėščiosioms, maitinančioms mamytėms. Patogu keliaujantiems, veikliems žmonėms.
Produktas pagamintas Šveicarijoje.

FILABE Servetėlės stangrumą praradusiai odai Anti-Aging
Filabe Anti-Aging sausos servetėlės veido odai mažina raukšles ir stangrina odą. Skirtos naudoti nuo 25 metų amžiaus arba pastebėjus pirmuosius senėjimo požymius. Švelnus pilingas puikiai išvalo odą, o aktyviosios natūralios medžiagos užtikrina ilgalaikį poveikį. Kad oda taptų stangresnė ir atjaunėjusi, jai reikia laiko ir priežiūros.


 Odos epidermis atsinaujina per 28 dienas, todėl Filabe Anti-Aging sistema sudaryta 28 dienoms, o veiklos procesas suskirstytas į tris fazes:

I - Odos prisitaikymo fazė (1-14 dienų). Jūsų odai keletą dienų reikia priprasti prie naujos priežiūros sistemos kol ji vėl pradės aktyviai dirbti. Po pirmo servetėlės panaudojimo galite jausti odos tempimo ir sausumo jausmą, tačiau netrukus bus atkurtas hidrolipidinis sluoksnis ir jūs gausite trokštamą natūraliai sveikos odos poveikį.

II - Regeneracinė fazė (iki 3 mėnesių). Jūsų oda jau pilnai prisitaikiusi prie naujos odos priežiūros sistemos ir gauna visas reikalingas medžiagas iš aktyviųjų ingredientų. Oda pradeda aktyviai regeneruotis ir pradeda matytis pirmieji rezultatai: daug stangresnė oda, pastebimai sumažėja raukšlės.

III - Odos stiprinamoji fazė (nuo 3 mėnesių). Raukšlių gylis gerokai sumažės ir jūsų oda taps pastebimai jaunesnė. Norėdami išlaikyti pasiektus rezultatus ir toliau rūpinkitės savo oda su Filabe kiekvieną dieną. Galite tęsti naudojimą „Anti-Aging“ arba pagal poreikį pereiti prie „Filabe Whithening“, „Filabe Moisturising“.

Naudojimas: Vieną kartą per dieną, geriausiai vakare, sausą servetėlę lengvai sudrėkinti vandeniu (nenugręžti). Su švelniąja puse lengvai masažuoti veidą 30-45 sekundes. Po šios procedūros veido neprausti ir nenaudoti jokių kitų priemonių.

Sudėtis: lecithin, Polysorbate 80, Soy Isoflavones. Be alkoholio, kvapiklių, parabenų.

Dėžutėje yra mėnesio kursas, t.y. 4 pakuotės po 7 servetėles. 4 sav. dėžutė 28 vnt. 

Kaina – 74.50 eur.

Kur pirkti:


Daugiau informacijos apie servetėles filabewipes@gmail.com.



Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Galiu pasakyti atvirai, FILABE of Switzerland tikras stebuklas ir perversmas veido priežiūros priemonių rinkoje. Tai inovatyvios technologijos, kurios palengvina ir pagerina mūsų gyvenimą. Kas galėtų pagalvoti, kad tik viena servetėlė gali pakeisti prausiklį, valiklį, tonizuojantį losjoną ir veido kremą, bei serumą. Bet pradėsime nuo pat pradžios. 
Noriu pasakyti, kad Filabe servetėlės yra skirtingos priklausomai nuo odos tipo: sausai, riebiai-probleminei, normaliai, anti-age. Įpakavime yra 4 pakeliai, kiekviename po 7 servetėles (aš specialiai pateikiau visą atstovų aprašymą tam, kad pakaktų informacijos, juk kaina nėra maža, o gamintojo aprašymas angliškai arba vokiškai), viskas labai gerai ir sandoriai supakuota, tokias servetėles labai patogu pasiimti su savimi į kelionę. 
Aš naudoju servetėles vakare, jos gerai ir labai švariai nuvalo makiažą ir nešvarumus nuo mano odos. Šnekant apie blakstienų tušą, rekomenuoju jį nuvalyti su specialiu skysčiu, ne, ne, servetėles ir su juo puikiai susitvarko, tačiau aš nenoriu trinti ir brūžinti akių, nes mano tušai dažniausiai atsparūs vandeniui. Dar kartą pakartosiu, jeigu jūsų tušas paprastas, servetėlės puikiai susitvarko.

Rezultatas: servetėlės skirtos 4savaičių veido priežiūrai, būtent per tiek laiko epidermio sluoksnis atsinaujina ir galima pamatyti pirmus rezultatusPačioje pradžioje labai norėjosi po servetėlių naudojimo užtepti ir kremo arba serumo, bet po to supratau, kad odai to nereikia, naudojau tik paakių kremą ir to pilnai užtekdavo. Servetėlės labai švelniai masažuoja veido odą, po naudojimo oda švari ir šilkinė, jos nekemša poras ir labai kruopščiai nuvalo visus nešvarus. Aš dėl eksperemento pervalydavau veidą su tonizuojančiu losjonu, patikėkite, nešvarumų nelikdavo. Man ne galo patiko dvi servetėlės pusės, viena labai švelni ir minkšta, o kita lyg pilingas arba lengvas šveitiklis, kuris suaktyvina kraujotaką, gerai masažuoją ir kruopščiai nuvalo negyvąsias odos ląsteles. Vienu žodžiu, aš dar sugebėdavau popoliruoti savo veido odą taip, kad ji po pirmos servetėlių savaitės naudojimo tapo labai lygi, jokių spuogų ir užsikimšusių porų, tačiau didžiausias servetėlių pliusas - jie ne riebina ir nesausina veido, tobulas odos priežiūros balansas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad inovacijos keičia mūsų gyvenimą, teisingai ir tinkamai rūpintis savo veido oda niekada nebuvo taip lengva, labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig