2016 m. birželio 19 d., sekmadienis

Green Feel Kreminė dušo želė su vaisių ekstraktais


Labas rytas, mano brangieji, aš jau susiruošiau į Make Up Lovers renginį, manau tai įdomiausias ir vertas dėmesio renginys, todėl vietoje poilsio sekmadienį nusprendžiau padirbėti. Nenoriu ir Jus palikti be straipsnio prie kavos, todėl kviečiu skaityti apie Green Feel kreminę dušo žele su vaisių ekstraktu.





Gamintojo aprašymas:


švelnaus aromato, švelni jūsų odai. Vaisių ektraktai ne tik gaiviai kvepia, bet ir pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Dušo želėje esantis kremas praturtina ir maitina jūsų odą, todėl ši dušo želė tinka kasdieniniam naudojimui ir jūsų odos puoselėjimui. 


Talpa: 250 ml.

Kaina: apie 2,5 EUR

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau bloge, man labiausiai patiko Green Feel dušo žele su agurkų ekstraktu, tačiau su vaisių ekstraktais tikrai nenusileidžia, manau tai tiesiog skonio reikalas. Dušo želė konsistencija pusiau kreminė, nėra tiršta, tačiau labai gerai pūtuoja ir švelniai plauna mano kūno odą. Kvapas - vaisinis, aš jaučiu saldžias braškes ir ir vanilinius apelsinų (nėra citrusų gaivos). Įpakavimas patogus, želė spaudžiasi lengvai, ją naudoti be galo paprasta ir patogu. Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad pagaliau Lietuvos gamintojai gali pristatyti Lietuvos rinkai geras, bet nebrangias kosmetikos priemones. Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią kosmetikos priemonių liniją. O aš jau greitai pasakosiu apie Green Feel plaukų priežiūros priemones.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig