2016 m. birželio 3 d., penktadienis

Karštai vasarai, priemonės kurios turi šaldomąjį poveikį




Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš paruošiau Jus labai aktualų įrašą apie kosmetikos priemones, kurios turi šaldomąjį efektą. Manau kaip tik aktualu dabar. Priemonių nėra super daug, tačiau po šių kosmetikos priemonių naudojimo tikroji žiema vis gi neateina, tačiau šaldomasis poveikis jaučiasi.






Rituals Qi atpalaiduojantis serumas - viena iš įdomiausių priemonių šioje kolekcijoje. Tao kolekcija su raminančiu baltuoju lotosu, gaivinančia kiniška mėta ir raminančiu Yi Yi Ren ingridientu buvo sukurta tam, kad padėtų jums atrasti balansą ir vidinę ramybę judriame pasaulyje bei skubančiame didmiesčio ritme. Tobula priemonė vasarai, kai lauke labai karšta, karštį jaučia visas kūnas, užtepi serumą pagal schemą ir viduje tampa šalta. Poveikis nerealus. Rekomenduojama serumą tepti ten, kur galima apčiuopti pulsą. Serumo kvapas - mėtinis, labai stiprus, jaučiasi dar ilgai, o šaltukus eina per visą kūną ir atpalaiduoja ne tik kūną, bet ir siela. (bent jau taip žada gamintojas).




Davines DETOXIFYING SCRUB SHAMPOO Detoksikuojantis šampūnas su pilingu - šitas unikalus Davines šampūnas turi mėtų kvapą, būtent jis suteikia šaldomąjį poveikį jūsų galvos odai darant masažą. Girdėjau, kad po tokio šampūno naudojimo greičiau auga plaukai, naudoju ir galiu pasakyti, auga ir gana greitai. Vienintelis minusas - šampūnas neskirtas kiekvienos dienos naudojimui.



Skysčius šalinantis PUPA dušo gelis „Draining Salt Shower Gel“ turi stipriai jaučiamą šaldomąjį poveikį, labai malonų kvapą, švenia konsistenciją, tai nepakeičiama vasaros kūno priežiūros priemonė ir mano 'must have'.



Aš naudoju RASA gelį nuo celiulito kiekvieną vakarą, man labai aktualus ir tiesioginis šios priemonės poveikis nuo celiulito, kūno stangrinimas, bei drėkinimas, tačiau tas šaldomasis poveikis jaučiasi labai stipriai.

Na ir galiausiai dar mano vienas 'must have' Lush Mask of Magnaminty. Tai giliai valanti veido kaukė, turi mėtų kvapą ir labai tirštą konsistencija. Man jos užtenka ilgam, o padarius tokią kaukę vakare, veido oda atsigauna akimirksniu po sunkios darbo dienos, taip pat pašalinami visi nešvarumai ir negyvosios odos ląstelės.

O kokia veido, kūno, ar plaukų priežiūros priemones naudojate Jūs? Domina tik tos, kurios turi šaldomąjį poveikį, juk vasarą tai aktualiausia.




SHARE:

1 komentaras

  1. Tara Smith "Feed te roots" šampūnas ir kondicionierius turi šaltomąjį/ vesinamąjį poveikį. Bet tai dėmesio nevertos priemonės toms, kurios nesižavi natūraliomis priemonėmis ir jų poveikiu plaukams. Bent man visai netiko :D

    Ir žinoma Eveline šaldomieji kremai...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig