2016 m. birželio 11 d., šeštadienis

Seminaras su Vidaja "PROGINIS MAKIAŽAS - VASARIŠKAS SPALVŲ DERINIMAS, NAUDOJANT RYŠKIAS SPALVAS, BLIZGUČIUS


Kaip jau girdėjote, o jeigu negirdėjote, pasakysiu dar kartą, jau greitai, šio mėnesio 19 dieną Litexpo šurmuliuos pirmas Make up Lovers renginys, kuriuo metu visi garsūs vizažistai pasidalins savo patirtimi su mumis. Nepatikėsite, tačiau aš net savo atostogas derinau prie šito seminaro, aš jau būsiu Vilniuje 17 dieną. Tačiau seminaras turi vieną minusą, ten nebus mano mėgstamiausio vizažisto Vidajos. Labai nuliūdau, nes negaliu dalyvauti jos seminare, kuris organizuojamas kartu su Make up Store.

Niekas dar nežino, tačiau man ne galo įdomu dažyti savo drauges ir pažįstamus, ne dėl verslo ar uždarbio, tam, kad pažiūrėti kaip viena ar kitą spalva atrodo ant kitos odos atspalvio ir tipo. Viską, ką aš žinau ir išmokau, tai Vidajos ir Make Up Store merginų dėka, būtent einant į tokio tipo seminarus ateina suvokimas, iš tiesiog makiažo mylėtojos ir gerbėjos galima tapti vizažistu. Ateinantis seminaras planuojamas apie spalvų derinimą, ryškius šešėlius ir blizgučius. Jeigu esate profesionalūs vizažistas arba tik pradedate savo pirmus žingsnius šitoje sferoje, labai rekomenduoju apsilankyti ir pasisemti naudingos ir naujos informacijos.

Make Up Store kartu su profesionalia visažiste Vidaja kviečia į seminarą, tema : "PROGINIS MAKIAŽAS - VASARIŠKAS SPALVŲ DERINIMAS, NAUDOJANT RYŠKIAS SPALVAS, BLIZGUČIUS“ - skirta asmenims jau turintiems makiažo pagrindų žinias, visažistams ir tiems, kas nori išmokti atlikti tobulą makiažą naudojant ne tik natūralias žemės spalvas!
Paskaitoje sužinosite: Proginis makiažas, pastelė makiaže.
-Akių makiažas su Stardust (birūs, blizgūs) šešėliai;
-Antakių formavimas geliniais dažais (Brow Pomade);
-Kreminis kontūravimas su naujosiomis pudromis(Sculpt Excellence);
-''Baking'' fiksavimo technika;
-Veido skaistinimas švytėjimo priemonėmis (Strobing);
Ir daug kitų naujienų pamatysite ir pabandysite!


Daugiau informacijos:

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig