2016 m. birželio 17 d., penktadienis

Tangle Teezer The Original plaukų šepetys


Aš manau garsieji Tangle Teezer plaukų šepečiai gyvena kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, nes išbandžius ir panaudojus tokio tipo šukas neįmanoma jas pakeisti į prastas. Mano kolekcijoje tai jau nebe pirmos šukos, tačiau šitos labai gražios geltonos ir rožinės spalvos, idealiai tinka vasarai, todėl būtent šitos šukos atsidūrė mano kosmetinėje per atostogas.



Gamintojo aprašymas:



Tangle Teezer The Original Pink Fizz plaukų šepetys - tai profesionalus plaukų šukavimas, telpantis į Jūsų delną. Puikiai iššukuoja besiveliančius drėgnus ir sausus plaukus be jokio pešimo.
Tangle Teezer The Original specialaus dizaino plaukų šepetys, kurio dėka sklandžiai, greitai ir neskausmingai iššukuosite plaukų mazgelius, susivėlimus ir raizginius. Tangle Teezer yra laimėję ne vieną garbingą apdovanojimą ir yra labai mėgstami tiek plaukų stilistų, tiek mamyčių, šukuojančių savo vaikučių plaukus.
Kaina: 14,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt ir www.inhair.lt

Šukos:




Mano nuomonė:

Aš neslėpsiu, Tangle Teezer šukos mano kosmetinėje gyvena labai seniai, pirkau jas tada, kai jos tik atsirado rinkoje. Aišku, pradžioje netikėjau, kad plastmasinės šukos gali teigiamai veikti mano plaukus ir jų būklę. Bet po pirmo naudojimo mano kosmetinėje liko tik natūralios šukos galvos odos masažui ir Tangle Teezer. Jos tikrai tobulos, nes užima mažai vietos, jas patogu pasiimti su savimi, juos gerai ir švelniai iššukuoja mano plaukus, galima šukuoti net šlapius plaukus (tą daryti mėgstu labiausiai), spalvų įvairovė patiks net labai išrankioms merginoms. Kaina tikrai nėra maža, tačiau mano pirmos šukos, kurioms jau tikrai daugiau nei 4 metai atrodo taip pat kaip ir naujos. Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, tobulos, privalo būti kiekvienoje kosmetinėje ir rankinėje.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig