2016 m. liepos 10 d., sekmadienis

PUPA Multifunction Super Unguent Intensive Tanning Įdegį skatinantis kremas


Nors šiandien už lango orą labai sunku pavadinti vasara, tačiau aš jau padariau namų darbą ir skubu pranešti, kitą savaitę turėtų sugrįžti karšti ir saulėti orai. Pagaliau vėl galėsime mėgautis vasaros malonumais, jūra ir poilsiu prie ežero. Aš manau vasara tikrai neįmanoma be bronzinio įdegio, tačiau kaip gražiai ir lygiai įdegti per labai trumpą laiką (juk vasara Lietuvoje labai trumpa), išeitis yram tai PUPA Multifunction Super Unguent Intensive Tanning Įdegį skatinantis kremas.



Gamintojo aprašymas:



Intensyvaus įdegio kremas: daugiafunkcė priemonė greitam, ryškiam, auksiniam įdegiui. 
1. Itin sparčiai veikianatis įdegio kremas. 
2. Ypatinga „Melastin Tech“ technologija, kuri skatina melanino gamybą, suteikia greitą ir ilgalaikį įdegį. 
3. Kremas maitina, drėkina ir minkština odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo ir išsausėjimo.
4. Tinka lūpoms, kaip itin švelnus lūpų balzamas. 
5. Tinka kaip prieš šampūną naudojama plaukų kaukė – atstato plauko struktūrą ir apsaugo nuo druskos. 
6. NEAPSAUGO NUO SAULĖS. 
Naudoti su apsaugos priemonėmis. Gražių spalvų. NEPALIEKA DĖMIŲ ANT RŪBŲ. Vandeniui ir prakaitui atsparus. Be parabenų. Išbandytas dermatologų.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 25 ml.

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:








Konsistencija:








Mano nuomonė:

PUPA  Įdegį skatinantis kremas labai malonios tekstūros ir saldaus kvapo, aš sakyčiau, tai labai riebios konsistencijos balzamas, kuris tirpsta nuo kūno šilumos ir virsta aliejumi. Kaip sako gamintojas, balzamas skirtas įdegio skatinimui, taip ir yra, tačiau kremas neapsaugo nuo keiksmingų SPF spindulių, todėl apie tai reikės pagalvoti dar atskirai arba naudoti papildomas priemones. 
Aš darau taip, papurškiu SPF50 purškikliu, o toliau užtepu šitą kremą ir galiu mėgautis saule pavėsyje, taip įdegu greičiau, o kūnas įgauna tamsų bronzinį atspalvį. Man be galo patinka šios priemonės kvapas, tačiau būkime realistais, jis yra pakankamai stiprus, todėl prieš pirkimą susipažinti būtina, nes gali erzinti. Ar rekomenduoju? O taip, po saulės vonių jūsų kūnas bus ne tik norimo bronzinio atspalvio, bet ir pamaitintas, o tai yra nemažiau svarbu. Pabaigai noriu pasakyti, kad naudojau šį balzamą ne tik kūnui, bet ir veidui, porų nekemšą, bet tikrai kiek per riebus. Na o ko nepadarysi norint turėti ir gražiai įdegusi veidą?  PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig