2016 m. liepos 8 d., penktadienis

W7 Banana Dreams biri pudra kontūravimui


Niekam ne paslaptis, kad veido kontūravimas tapo populiarus tik Kim Kardashian dėka, tačiau logiška, kad tokio tipo kontūravimo technika tinka ne visiems. Tikrai nemeluosiu (nors ir žinau, kad tiesos tame yra labai mažai) jeigu pasakysiu, kad pastoviai žiūriu ką naudoja makiažui žvaigždės. Banana (geltonos spalvos) pudra skirta kontūravimui tai pasaulinio mąsto 'must have', aš radau labai geros kokybės pigesnį ir visiems prieinamą variantą iš W7 Banana Dreams.






Gamintojo aprašymas:

W7 Banana Dreams biri pudra - smulkūs, permatomi milteliai su geltonu atspalviu, skirti Baking'o technikai. 
Baking’o technika yra kažkas nepaprasto – padės atrodyti taip, tarsi neturėtumėte porų ir veidas būtų lygut lygutėlis!
Tiesa, technika nėra kasdieniam naudojimui, nes neatrodo natūraliai, tačiau vakariniam makiažui ir ypač fotosesijų metu tai turbūt geriausias pasirinkimas.
 
Ar man reikia šio produkto?
  • Taip, jei oda yra mišri ar riebi, blizga;
  • Norite ypač ilgai išliekančio makiažo;
  • Galite skirti daug laiko makiažui;
  • Nenorite švelnaus, natūralaus įvaizdžio.
 
Kurioms veido vietoms naudoti?
  • Paakiams;
  • Smakrui;
  • Viršutinės lūpos Kupidono linkyje;
  • Ant kaktos.
 
Kaip naudoti?
  1. Negalėkite drėkinimo! Ypač paakių srityje.
  2. Užtepkite makiažo bazę / pagrindą.
  3. Užmaskuokite norimas vietas.
  4. Atlikite šlapią kontūravimą bei strobingą norimu iliuminatoriumi.
  5. Paimkite nemažą Banana Dreams Powder kiekį makiažo kempinėle ir užtepkite tose vietose, kurias norite “iškelti”. Nepaskirstykite tolygiai, veidas turi atrodyt taip, tarsi ant jo tonas pudros.
  6. Svarbiausia taisyklė – Banana Dreams Powder reikia paskirstyti, palaikyti apie 5-10 min ir tada pašalinti. Taigi, kiek palaukusios imkite į rankas didesnį makiažo šepetėlį ir pašalinkite produkto perteklių. Tas 5-10 minučių galite paskirti akių makiažui ar antakių formavimui.
  7. Nepamirškite brozanto! Po baking’o įprastai pakontūruokite veidą sausa priemone.

Talpa: 20 gr.

Kaina: 8,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt
 
Įpakavimas:






Garsioji geltonos spalvos Kim kardashian banana pawder






Rezultatas:



Mano nuomonė:

Noriu pasakyti iš karto, nebūkime vienodais veidais, žiūrėdami į KIM nuotraukas turime suprasti, Kim (net naudodami Banana powder) netapsime, turime pritaikyti kontūravimo techniką savo veidui, paryškinti savo veido bruožus ir paslėpti trūkumus. Aš labai daug skaičiau ir žiūrėjau užsienio blogerių video, todėl įsitikinau, kad W7 Banana Dreams tai labai gera Ben Nye alternatyva. Pudra skirta kontūravimui paryškinti, tačiau noriu pasakyti, kad jeigu jūsų veido spalva labai balta, tokio tipo kontūravimo technika tikrai netiks.
W7 Banana Dreams turi klasikinį birios pudros įpakavimą, pati pudra smulki, ją naudoti lengva ir paprasta. Svarbu, kad pudra nekemša porų ir neturi kvapo. Na o dabar kelis žodžius apie pudros naudojimą, aš tiesiog pudros pagalba paryškinu kontūravimą (paakių, nosies ir skruostų zonoje), jeigu dienos šviesoje skirtumo beveik nesimato, nuotraukose tai atrodo wow kaip ryškiai. Pudra gerai sugeria riebalų likučius, paslepia poras ir suvienodina raustančio veido spalvą. Negaliu pasakyti, kad makiažas atrodo nenatūraliai, nors kada kontūravimas atrodė natūraliai? Bet kokiu atveju, man rezultatas be galo patiko, labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti garsiąją bananų spalvos pudrą.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig