2016 m. liepos 29 d., penktadienis

Ziaja Multi Modeling


Labas rytas, mano brangieji, šiandien rašyti blogo visai nesinori, tikriausiai mane taip stipriai veikia oro kaita. Neįmanoma tiesiog priprasti, tai karšta, tai šalta, tai lietus, tai saulė, vat tokia pas mus vasara. Labai trumpai noriu apžvelgti priemones nuo celiulito Ziaja, pirkau labai seniai Lenkijoje, matau, kad jau eina į pabaigą, o bloge aš nei žodžio, todėl taisome padėtį.










Mano nuomonė:

Ziaja kosmetika nėra bloga, kaina irgi maža, tačiau mūsų rinkoje nėra pilno asortimento, tik kelios populiariausios linijos. Aš esu testavus ir rašius apie Ziaja, todėl Lenkijoje pamačius naujienas susigundžiau nusipirkti. Ziaja Multi Modeling linijoje stangrinamasis kūno kremas, kremas krūtinei ir kremas nuo strijų, aš plačiau jų aprašyti negaliu, nes lenkiškai nieko nesuprantu, man svarbiau poveikis. Pasakysiu iš karto, kad kaina už visus buteliukus buvo apie 7 EUR, tačiau kokia kaina, toks ir poveikis. Na taip, jaučiamas šaltukas tepant kremą, kremai silikoninės konsistencijos ir tepasi maloniai, susigeria greitai, štai ir viskas. Ach, taip, poveikis nuo celiulito, jo kaip ir nėra. Strijos yra ten kur ir buvo, didesnio odos stangrumo nesijaučia, o kremas krūtinei visai nepatiko, krūtinė po naudojimo lyg vaškuoti obuoliai, tikrai nemalonus jausmas. 

Ką noriu pasakyti apibendrinant, gal ir gerai, kad kai kurių linijų nėra Lietuvos rinkoje, patikėkite, ne daug praradome.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig