2016 m. rugpjūčio 7 d., sekmadienis

Diesel LOVERDOSE TATTOO


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pašnekėsime apie Diesel'maniją ir apie mano naujus Diesel LoverDose Tattoo edt kvepalus, kuriuos naudoju paskutinius du mėnesius, nes be galo patinka švelnus, kiek saldokas pudrinis kvapas.





Loverdose Tattoo EDT
Gaivus gėlių kvapas moterims
Diesel LOVERDOSE TATTOO tualetinis vanduo moterims - gaivesnė, lengvesnė provokuojančio ir jausmingo klasikinio Loverdose Tattoo aromato versija. Romantiškas aromatas merginai, kurios jaunatviškam žavesiui neįmanoma atsispirti.

Kvepalų natos:

Viršutinės natos: arbata, juodųjų serbentų purpurai, itališkų citrinų esencija.
Vidurinės natos: apelsinų žiedai, damasko rožės, magnolijos.
Bazinės natos: ryžiai, vanilės bei tonkos pupelės.
Talpa: 50ml
Kaina:  53,95, dabar taikoma 30% nuolaida, kaina 37,77 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Man vis kažkodėl atrodė, kad Diesel kvepalai turi kvepėti kitaip? Kodėl? Nes tatuiruotės, vyriškumas, džinsai, na negali kvepalai kvepėti rožėmis, lengva pudra, magnolijomis ir apelsinų žiedais. Bet kvepia, ir dar kaip skaniai, net neįsivaizduojate.
Būtent nuo šių kvepalų prasidėjo mano susidomėjimas Diesel, būtent todėl ant mano rankos puikuojasi naujas labai didelis Diesel laikrodis, bet apie laikrodį kiek vėliau, o šiandien apie kvepalus.
Aš nuėjau į parduotuvę susipažinti su Diesel asortimentu, jis nėra didelis, tačiau ir mažu jį pavadinti sunku. LoverDose kvepalai užima didžiausią dalį. Aš esu švelnių, šaldžių ir pudrinių kvepalų mylėtoja, todėl išsirinkau būtent juodai - nude spalvos lengvesnio Tattoo edt kvepalų versiją. 
Šnekant apie įpakavimus, jie tikrai tobuli. Na kam gali nepatikti? Labai stilinga širdutę gal būti kaip dovana sau, taip ir savo antrajai pusei (žinau, kas mano blogą skaito ir vyrai, todėl why not?)
Kaip aš jau sakiau, kvepalai be galo švelnūs, aš jaučiu ryžių pudrą su saldžiu vanilės kvapu (manau savo priduoda ir tonkos pupelės, būtent jie atsako už aromato saldumą ir pudrinės natas), toliau smuiku groja rožės ir magnolijos, Kvapas ant kūno išsilaiko apie penkias valandas, ant plaukų jaučių net kitą dieną. 
Ką noriu pasakyti, tai saldus, tačiau idealiai tinkantis vasarai aromatas, nes jis nėra įkyrus ir erzinantis, tai aromatas, kuris patiks visoms pudrinių kvepalų mylėtojoms, o buteliukas tikrai nepaliks abejingų. O aš jau kitą savaitę pasakosiu apie savo Diesel'maniją, labai laukiu naujo vyriško Diesel aromato BAD, ten tikroji tabako, medienos ir juodųjų ikrų bomba. Labai rekomenduoju susipažinti su Diesel kvepalais, gal ant jūsų stalo irgi puikiuosis raudona, juoda, arba violetinė Diesel širdutė.

PR sample












SHARE:

5 komentarai

  1. Atsakymai
    1. Žinau, mačiau Instagrame nuotraukas ;-) Kuris tavo mėgstamiausias?

      Panaikinti
    2. Violetinis. Nors juodas stipriai konkuruoja. Raudonas mažiausiai.

      Panaikinti
    3. Violetinis. Nors juodas stipriai konkuruoja. Raudonas mažiausiai.

      Panaikinti
    4. Man raudonas labai stipriai kvepėjo medumi, net nežinau kodėl, violetinį esiu atrasti ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig