2016 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate


Kaip jau rašiau savo bloge, dievinu, tiesiog dievinu papildomos plaukų priežiūros priemones. Man geriau aliejus arba serumas, negu koncentruota plaukų kaukė. Anksčiau mano plaukai buvo be galo sausi ir pažeisti, reikėjo daug dėmesio skirti priežiūrai, maitinimui ir drėkinimui, dabar jie atsigavo ir reikalauja mažesnių pastangų, vienu žodžiu, gero aliejuko galiukams pilnai užtenka. Šiandien mes šnekėsime apie Kiehl's Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate .




Gamintojo aprašymas:

Universalus aliejaus koncentratas suteikia lygumo visų tipų plaukams. Priemonę galima naudoti šlapiems plaukams – ji pamaitins, išlygins ir leis lengviau suformuoti šukuoseną. Sausiems plaukams koncentratas suteiks švelnumo ir blizgesio jų neapsunkindamas. Nenuskalaujama priemonė papildyta arganų aliejumi ir atalių aliejumi, išgaunamu iš Brazilijoje augančių palmių. Plaukai akimirksniu tampa nuostabiai paklusnūs, lygūs ir švytintys. Be parabenų.

Talpa: 75ml 

Kaina: 30eur

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Kiehl's


Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Labai apsidžiaugiau tuo, kad pagaliau Kiehl's atėjo į Lietuvos rinką, tačiau pačioje pradžioje visas mano dėmesys buvo nukreiptas į veido priežiūros priemones. Plaukų priežiūrą aš jau pastebėjau po gerų kelių mėnesių. Gavau testavimui visą Smoothing Oil liniją, tačiau labiausiai patiko aliejukas plaukas. Kodėl? Nes jis turi nuostabų, saldų rytietišką aromatą, kuris labai ilgai išsilaiko plaukuose. Aliejaus įpakavimas įprastas, su dozatoriumi, buteliukas plastikinis. Pats aliejus labai tirštas, lengvai pasiskirsto ant plaukų. Aš naudoju du paspaudimus ant šlapių plaukų, tepu tik galiukus nuo ausų, nes šaknys ir taip riebios), o taip pat vieną paspaudimą ant jau išdžiovintų sausų galiukų, taip jie vizualiai atrodo gražiau. Ką aš noriu pasakyti apie poveikį, jis nėra super stiprus, tai tiesiog koncentras, kuris vizualiai pagerina plaukų būklę, palengvina sušukavimą, suteikia plaukams blizgesio ir minkštumą. Manau Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate koncentratas patiks toms, kas mėgsta papildomą plaukų priežiūrą ir saldžius rytietiškus kvapus.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig