2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Marlies Moller Pashmisilk Luxury Treatment Set


Apie Marlies Moller galima šnekėti labai ilgai, kas nežino, tai prabangi plaukų priežiūros linija, kuri dažniausiai patinka visiems, tačiau prieinama ne kiekvienam. Taip, sutinku, kaina nėra maža, tačiau aš pasiruošusi sumokėti už gerą kokybę ir gauti rezultatą, tačiau kaip žinoti, kad priemonės tikrai patiks tavo plaukams? Blogerių atsiliepimai ir mėginukai. Aš manau būtent blogeriai formuoja pirmą įspūdį, žadą susidomėjimą ir norą išbandyti. Mano rankose Marlies Moller Pashmisilk Luxury Treatment Set, kuris skirtas kelionėms, tačiau aš testuoji jį namuose.




Aukščiausios klasės plaukų priežiūra – profesionalūs rezultatai! Atverkite duris į tobulos, prabangios ir profesionalios plaukų priežiūros pasaulį, kuriame kiekvienas ras tai, ko jam asmeniškai reikia. „Marlies Möller“ plaukų priežiūros priemonės puoselėja plaukus, galvos odą ir jausmus, leidžia mėgautis geriausių salonų patirtimi namuose.
 
Harmoninga plaukų priežiūros sistema kartu su aukštos kokybės rankų darbo plaukų šepečiais – teisingas derinys bet kokioje situacijoje: kai norite palepinti plaukus, kai jiems reikia profesionalios ir veiksmingos priežiūros, kai trūksta laiko sau. Lengvai naudojamos ir veiksmingos išskirtinės „Marlies Möller“ priemonės padės jums sukurti nepriekaištingą įvaizdį. Profesionalių meistrų sukurtas rezultatas namuose ir pojūtis, tarsi ką tik išėjus iš prabangaus salono.

Prabangi Pashmisilk Luxury  plaukų priežiūros linija su unikaliu kašmyro ir šilko kompleksu. Suteikia plaukams nepaprasto žvilgesio, plaukai tampa glotnūs tarsi šilkas. Be silikono. Šilkinių plaukų efektui sustiprinti rekomenduojama po šampūno naudoti plaukų kondicionierių „Pashmisilk Condition Milk“ arba plauko kaukę.

Kur pirkti: parduotuvė Kristiana
















Mano nuomonė:

Marlies Moller nėra naujokas mano vonioje, priemonės tikrai bandytos, tačiau tai buvo mėginukai. Kristianoje pristatytos dvi prabangios plaukų priežiūros linijos Marlies Moller ir Leonors Greyl, kuri man patinka labiau? Ir ten, ir ten yra dėmesio vertų plaukų priežiūros priemonių. Pristatant Marlies Moller, noriu paminėti tobulas natūralių šerelių šukas, kurios tarnauja labai ilgai, nepraranda savo formos, bei savybių. 
Šnekant apie Pashmisilk plaukų priežiūros liniją, noriu pasakyti, kad jau plaunat plaukus su šampūnu jaučiasi skirtumas, plaukai labai švelnus, šampūno reikia labai mažai, jis taupiai naudojasi, o plaukai tampa lyg šilkas. Kas geriau, ar plaukų balzamas, ar plaukų kaukę? Tiesą sakant, tekstūros ir konsistencijos panašios, aš tikėjausi riebesnės kaukės konsistencijos ir stipresnio poveikio. Ir plaukų kaukė, ir kondicionerius suteikia plaukams švelnumo, neapsunkina plaukų, po naudojimo plaukai lengvai šukuojami, nepraranda apimties, gražiai blizga. 
Pagaliau atsakymas į pagrindinį klausimą, "ar verta pirkti"? Manau taip, tik reikia atrasti tai, kas tinka jūsų plaukams. Nebūtinai tai turėtų būti visa liniją, gal tai bus tik šampūnas ir serumas plaukų galiukams, arba tik plaukų kaukė, viskas priklauso nuo jūsų plaukų būklės ir struktūros.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig