2016 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

MISSHA Pure Source Cell Sheet kaukė su medumi


Kada, jeigu ne pirmadieniais mūsų veido odai reikia papildomos priežiūros ir pastiprinimo. Atrodo savaitgalis, laikas pailsėti, atsipalaiduoti ir skirti laiko sau. Tačiau kur tau. Ežeras, jūrą, draugai, naktinis klubas, vakarėkis, pokalbiai iki pat paryčių, o iš ryto veido oda atrodo oi kaip negerai. Ką daryti? Į pagalbą skuba greito poveikio Misssha vienkartinės kaukės.




MISSHA Pure Source Cell Sheet kaukė su medumi yra itin minkšta 100% grynos medvilnės kaukė, išmirkyta natūralioje esencijoje.
MISSHA Pure Source Cell Sheet kaukė su medumi suteikia odai satininio lygumo ir sveiko švytėjimo. Kompaktiška kaukės forma ir medžiaga leidžia išgauti geriausią aktyvių ingredientų poveikį Jūsų odai.
Naudojimas. Naudoti švariai nuplovus veidą ir patepus jį toneriu. Paskirstykite kaukę ant veido tolygiai ir palikite ją 15-20 min. Po to nuimkite kaukę ir švelniai pamasažuokite veidą.
Kaina:  1,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:









Mano nuomonė:
Kodėl aš nusprendžiau parašyti atsiliepimą būtent apie šią kaukę, juk apie tokio tipo kaukes jau kalbėta bloge N kartų. Nes žiūrint parduotuvėje asortimentą, labai sunku net įsivaizduoti, kad šį kaukė nėra išmirkyta gelio konsisitencijos esencijoje arba serume, ji kreminės tekstūros. Tiesą sakant, pirmą kartą manau tokį stebuklą pati, tačiau pasirodo egzistuoja ir tokios kaukės. Kaip rašo gamintojas, kaukė pagaminta iš natūralaus medvilninio pluošto, ji minkšta ir maloni veidui, o su kremines tekstūros papildu malonesnė kelis kartus. Bandysiu paaiškinti kodėl: nes visos vienkartinės kaukės turi šaldomąjį poveikį, vasarą gerai, malonu ir gaivu, o žiemą tikrai ne, ne. Būtent todėl kremines veido kaukes rekomenduoju išbandyti toms, kas nemėgsta gelio šaldomojo poveikio, kieno odai reikia maitinimo ir toms, kam patinka malonios kreminės tekstūros.
Noriu pabrėžti, kad kaukė turi labai ryškų medaus kvapą, jeigu alergiški medaus produktams, geriau šios kaukės nenaudoti. Aš pati nelabai mėgstu medaus kvapo, bet šį kaukė tikrai labai patiko. Bandysiu atrasti daugiau kreminės teksrūros kaukių, nes man jos kažkas wow, labai rekomenduoju išbandyti. Niekaip nesuprantu, kodėl neatradau jų anksčiau?




SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig