2016 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Skaniausia rankų apsauga su ANNY Pink Berry hand mousse


Tikriausiai jau visi puikiai žino, ANNY nagų priežiūros priemonės yra mano mėgstamiausios, jos labai kokybiškos, nors kainuoja nepigiai. Šitoje vietoje norisi pasakyti, už kokybę verta mokėti, juk rankos išduoda mūsų amžių, rankų oda reikia rūpintis pastoviai. Šiandien bloge aptarsime sakiniausią rankš apsaugą  ANNY Pink Berry hand mousse.







Talpa: 50  ml.

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Būtent šitos ANNY kolekcijos labiausiai laukiau, nes Green Tea kolekcija patiko, tačiau kam gali nepatikti uogos? Nuostabus uogų kvapas? Mmm, manau uogos patinka visoms be išimties, būtent todėl drąsiai galima teigti, kad gausite ne tik naudą naudojant šiuos Pink Berry kolekcijos priemones, rankos bus pamaitintos ir švelnios, bet ir aromaterapija, nes priemonės labai skaniai kvepia uogomis. Kolekcijoje daug įvairių priemonių: rankų kremas -putėsiai, serumas, nagų odelių aliejus, manikiūro valiklis (kuris jau įrašytas į mano wish list'ą), rankų kaukė. 
Šiandien mūsų pokalbis apie labai švelnios tekstūros rankų kremą, kurį lengvai galima pavadinti putėsiais (mousse), kvapas nuostabus, jaučiamos ir avietės ir rūgščios raudonos uogos (raudonieji serbentai), vienu žodžiu, labai patiko. Patiko tai, kad kremas susigeria akimirksniu, patiko švelnus kvapas (jis nėra sintetinis, kvepas gerai jaučiamas, bet tuo pačiu ir labai švelnus), patiko poveikis, po naudojimo rankos pamaitintos, bet ne riebios.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, ANNY kosmetikos brendas nenustoja stebinti savo ištikimus mylėtojus ir pirkėjus, naujienos tobulos, todėl rekomenduoju išbandyti. Aš dar turiu aliejuką nagų odelėms, jis taip skaniai kvepia uogomis, kad norisi tepti dar ir dar...


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig