2016 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

SVR valomasis pienelis jautriai odai PHYSIOPURE


Gražios ir sveikos odos paslaptis, teisingas makiažo ir veido valymas. Būdų yra įvairiausių: micelinis vanduo, prausikliai, valikliai, servetėlės, tačiau ką pasirinkti? geras klausimas, tačiau labai rekomenduoju įsiklausyti ko nori jūsų veido oda, koks būdas geriausiai ir lengviausiai pašalina makiažo likučius ir nešvarumus iki pat galo. Aš tiesiog įsimylėjau SVR veido prausiklį, tačiau aš mėgstu ir valomuosius pienelius, juos naudoju rytas, vietoje kremo, ypač jeigu labai karšta. Šiandien jūsų dėmesiui SVR valomasis pienelis jautriai odai PHYSIOPURE.




Gamintojo aprašymas:

Valomoji priemonė jautriai odai.

Švelniai pašalina makiažą ir nešvarumus. Nuvalo makiažą, net ir vandeniui atsparų. Drėkina odą ir aprūpina ją deguonimi.
Be alkoholio, muilo ir dažiklių, fiziologinis pH. Patikrintas dermatologų ir oftolmologų.  



Talpa: 200 ml.

Kaina: 16 EUR

Kur pirkti: Vaistinėse (pvz. www.eurovaistine.lt)

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

SVR PHYSIOPURE serija skirta makiažo valymui, tinka jautriai ir labai jautriai odai, nesausina ir nesukelia alergijos. SVR savo pirkėjams siūlo bemuilinį švelnų veido prausiklį (mano mėgstamiausias), micelinį vandenį ir pienelį. Valomasis pienelis skirtas veido, lūpų ir akių makiažo valymui, ne, vandeniui atsparaus tušo ir matinių MAC lūpų dažų pienelis tikrai nenuvalo iki galo, tačiau su visą kitą kosmetiką susitvarko labai šauniai. Svarbiausiai, pienelis nedirgina akių, kreminės konsistencijos, ir nesausina odos. Aš negaliu pasakyti, kad jis drėkina veido odą, jis to daryti ir neturi, tačiau nesutraukia ir nesausina, o tai jau labai gerai. 
Labai didelis pliusas - pienelio buteliukas, jis su dozatoriumi, ji naudoti labai paprasta, o dar svarbiausia, patogu pasiimti su savimi keliaujant. Aš labai nemėgstu pilstyti kosmetikos iš vieno buteliuko į kitą, todėl patogus ir lengvai transportuojamas įpakavimas man didelis pliusas.

Apibendrinant noriu pasakyti, esu išbandžiusi labai daug įvairių SVR kosmetikos priemonių, naudoju ir tikrai labai patinka. Mano mėgstamiausia kosmetikos priemonė tapo Liftiane stangrinamasis veido kremas, na o vasarą naudoju matiškumą suteikiantį Sebiaclear veido kremą.



PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig