2016 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.09.22


Šiandien ketvirtadienis, o tai reiškia, kad tradiciškai bloge jūsų laukia Beauty Talk rubrika. Oras buvo jau šaltokas, ateina ruduo, todėl mados blogeriai daugiau rašo apie išbandytas kosmetikos priemones, negu apie drabužius. Geriame vakarinę kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos grožio ir mados blogerius. Pabaigiu įrašus ir einu filmuoti gautas naujienas į Instagram istorijas, neužmirškite sekti @lithuanianbeautyblog 






Nuo ko prasideda rudens sezonas? Teisingai, nuo naujų batų. Šiandien viena nuostabi pora atkeliavo pas mane, o Sandros bloge Aldo aukštakulniai. Vienu žodžiu, mūsų šeštadienio rytas vėl buvo darbingas.


Niekada negalvojau, kad kedus galima derinti su tiulio sijonu. Bet iš kitos pusės, aš esu pirmoje madingoje stadijoje, kai jau priderinu ir suknele, ir papuošalus, ir akinius, bet dr1sti6kiems derinukams dar nesu pasiruošusi. Juokauju, viskam savo laikas, o kol kas tobulas Simonos pasirinkimas.


Wow, Darja tikrai moka atrodyti įspūdingai. Daugiau net neturiu ką pasakyti, kur pirkti drabužius, skaitome jos bloge.



Labai norėčiau gyventi Kopenhagoje, vien dėl to, kad ten kiekvienas kampas skirtas fotosesijoms ir mados blogerėms. Tokio gražaus grafiti rajono aš nesu mačius niekur, o pagrindinė gatvė atrodo labai įspūdingai. Enrika, reikalaujame nuotraukų su senamiesčio vaizdais bloge. ;-)



Mažena savo blogo skaitytojams pasakoja apie Kiehl's dieninį veido koncentratą, tai energijos ir kvapų bomba. Man irgi be galo patinka ši priemonė, todėl aš visiškai sutinku su nuomone.


Mano komplimentai ir aplodismentai Kotrynos blogui, pagaliau daugiau nuotraukų ir naujas nerealus dizainas. Skaitome apie antakių šešėlių paletę, juk priemonių antakiams, kaip ir raudonos spalvos lūpų dažų niekada nebūna per daug.


Šią savaitę dauguma ir mados blogerių rašė apie kosmetiką. Ingos bloge skaitome apie L'oreal naują blakstienų tušą ir antakių priemonę.


Modestos bloge visai neįprastas, tačiau dėmesio vertas įrašas apie meilę sau, kas yra be galo svarbu. Skaitome...


Aš puikiai žinau, kad Karolina labai mėgsta Saflora kosmetikos priemones, aš pasakysiu dar daugiau, kas išbandai, negali sustoti pirkti, nes priemonės tikrai tobulos. Karolinos bloge jūsų laukia atsiliepimas apie kūno šveitiklį su aguonomis, dar nesu išbandžius, bet labai norėčiau.


Aš anksčiau irgi pirkdavau Uoga Uoga veido kaukes, bet dabar susidomėjimas sumažėjo, daugiau neperku ir net neprieinu prie stendo. Manau būtinai užsuksiu apžiūrėti Mėlynių upę veido kaukę, ačiū Patricijai už atsiliepimą.


Dievinu, tiesiog dievinu Missha veido kaukes, jos tikrai tobulos, o naudoti labai lengva ir paprasta. Greta savo bloge pasakoja apie Foot Doctor kojų kaukę, kuri skirta kojų maitinimui ir papildomai priežiūrai. Aš esu mėginus tokio tipo kaukės, man nelabai patiko, nes kaina aukšta, o poveikis beveik nepastebimas.


Ar girdėjote apie NYX kosmetikos parduotuvės atidarymą? Jeigu dar nežinote ką nusipirkti, labai rekomenduoju perskaityti Juodosios Plunksnos įrašą bloge.


Tiems, kas dar nespėjo įdegti, o atėjo jau ruduo, skuba į pagalbą Fake Bake savaimio įdegio priemonės, plačiau skaitome Viktorijos bloge.



Aš labai ilgai laikiau rankose, tačiau taip ir nenusipirkau Dr. Konopka's kūno priežiūros priemonių, kol aš galvoju, pirkti arba ne, skaitome Salomėjos atsiliepimą apie giliai valančią veido kaukę.


Tokia buvo mūsų trumpa grožio ir mados savaitė,

Ačiū, kad skaitote,








SHARE:

5 komentarai

  1. O kur ten instagramoje žiūrėti video? :D Žinok kiek ieškojau - niekur neradau :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viršuje, kur naujienos yra profilio ikonos, reikia paspausti ir tada bus video ;-)

      Panaikinti
    2. nu blyn, kiek žiūrėjau į tą viršų, nemačiau :D Reiks atsimerkti kai kitą kartą žiūrėsiu :D :)

      Panaikinti
    3. Bet pas mane jaučiu tikrai nėra, nes yra tik contact ir following, viskas... Čia gal tik 6 iphone ;(

      Panaikinti
    4. Tiesiog upadate'a padaryk instos ir bus...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig