2016 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Kosmetinė su savimi



Labas rytas, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose, pagaliau grįžau prie įprasto blogo rašymo ritmo ir renginių. Vakar važiavau pasiimti siuntinių, kiek daug naujienų, OMG. Vienu žodžiu, tikriausiai reikės dirbti dvigubai greitesniu tempu. Šiandien aptarsime kosmetikos priemones, kurias pasiėmiau su savimi. Skristi tik su rankiniu bagažu man buvo naujiena, todėl buvo būtina gerai apgalvoti ką pasiimti su savimi.




Pradėsiu nuo to, kad rankinis bagažas turi būti ne daugiau nei 10 kg, bei atitikti tam tikrus išmatavimus. Buteliukai su skysčiais, kvepalai, dezodorantai turi būti sudėti atskirai į plastikinį maišiuką, vienas lagaminas - vienas maišiukas. Maišiukas turi užsisegti, todėl labai daug priemonių tikrai nepaimsi, man reikėjo stipriai spausti, o grįžtant atgal su Gosh naujienomis, teko atsisveikinti su pasibaigusiomis priemonėmis. Būtent todėl mini įpakavimai ir kosmetikos mėginukai labai sveikintinas dalykas, tačiau iš kitos pusės gali būti ir netikėtumų. Labai nerekomenduoju imti su savimi naujas veido priežiūros priemones. Stresas, klimato keitimas, kondicioneriai lėktuve - visą tai gali sukelti neigiamą veido odos reakciją, bei alergiją, pridėkite dar naujas kosmetikos priemones. Būtent todėl aš dviem rankos 'už' patikimas priemonės, tačiau mini įpakavimuose.

Aš niekada nerašau apie savo kosmetines turinį prieš kelionę, aš rašau po, nes man įdomu kokios priemonės pasitvirtino, o kokios ne.


Vietoje milijono veido valymo priemonių aš pasiėmiau viena - Filabe servetelės, tobulai nuvalo makiažą, nesausina, rūpinasi veido odą. Taip, jie atstoja ir veido priežiūros priemones tokias kaip tonizuojantis losjonas, veido ir paakių kremas, tačiau po lėktuvo, mano oda žvėriškai išsausėja, o eksperementuoti aš nenoriu. Servetėlės pasitvirtino 100%.



Nors aš ir testuoju  Lancome naujienas su savimi pasiimti jas neįmanoma, buteliukai sunkus. Aš specialiai pasvėriau, arba Lancome dieninis kremas, arba džinsai ir sijonas. Jau supratote, kad pasiėmiau džinsus ir sijoną, o iš veido priežiūros Skincode miniukus. Labai pasitvirtino Skincode Day protective veido kremas, jis atstato veido odos balansą, gerai drėkina ir maitina mano veido odą. Paakių kremo aš net nepanaudojau, nes storiu sluoksniu tepiau dieninį kremą. Skincode naktinis Regeneraiting Night Cream vienas iš mano mėgstamiausių, todėl čia be siurprizų.

Juvena Skin Specialist serumas gerai stangrina ir suteikia veido odai papildomos priežiūros, todėl pastoviai keliauja su manimi. Juk vakarėliai ir susitikimai pasibaigia vakare, o iš ryto jau reikia visus stebinti gaiva ir energija, plius gražiu ir saikingu makiažu.


Korres Kiwi šveitiklis irgi iš 'must have' kosmetikos priemonių kelionėje. Mažas, lengvas ir patogus įpakavimas, geros šveičiamos savybės. Šveitiklis lengvai pašalina nešvarumus ir negyvas odos ląsteles. Ar galima apsieiti be tokios priemonės? jeigu jūsų oda sausa, drąsiai, tačiau turint riebią, probleminę odą, geriau apsisaugoti.


Šnekant apie plaukų priežiūros priemones, aš pasiėmiau su savimi nepakeičiamą draugą - sausą Batiste plaukų šampūną. Jeigu nėra nei noro, nei laiko perdaryti šukuosenos, jis susitvarko su riebių plaukų problema, pakelia plaukus nuo šaknų, suteikia jiems purumo, apimties ir gaivumo.

Marlies Moller plaukų šampūnas ir kaukė keliavo su manimi dėl patogių mini įpakavimų, priemonės skirtos sausiems ir pažeistiems plaukams, būtent tokiems, kaip mano.



Na o CHI Keratin serumas pastoviai guli mano kosmetinėje, kaip ir Tangle Teezer šukos.

Niekada netaupykite vietos kūno kremo pagalba. Iš vienos pusės tai smulkmena, o iš kitos (juk kiekvienoje šalyje vanduo būna skirtingas, kartais jis sūrus, kartais chloruotas) po dušo procedūrų kūno maitinimas yra būtinas. Mano pasirinkimas - Rituals kūno kremas, kuris ne tik gerai maitina, bet ir turi labai malonų aromatą.




Pasirenkant kosmetikos priemones aš galvojau apie tai, kaip pasiimti mažiau, bet geriau. Vienas iš mano kelioninių 'must have' priemonių - The Balm in your Hand paletė. Be galo patogu turėti kelių rūšių skaistalus, kontūravimą, higlighterį, lūpų dažus ir šešėlius vienoje vietoje.

BeYu Nutri Power Foundation mano mėgstamiausia kreminė pudra, labai gerai maskuoja, nesausina odos ir nekemša porų.

Makiažo fiksavimui aš pasiėmiau Bourjois kompaktinę pudrą, negaliu pasakyti kad ją dievinu, tikrai ne, tai gera pudra ir tiek.

Make Up Factory maskavimo priemonės atrodo labai natūraliai, nesausina paakių odos ir gerai išsilaiko visą dieną, būtent todėl jo užkariavo vietą mano kosmetinėje. Didelis pliusas - tai nėra skystas maskuoklis, kuri reikia pakuoti atskirai.




Antakiams aš pasirinkau MAC antakių pieštuką ir Anastasia Beverly Hills bespalvį gelį, norėjau pasiimti ir NYX gel, bet jau nenebuvo vietos.

Juodos spalvos šešėliai (PUPA limituoto leidimo) ir Oriflame Giordani Gols akių pravedimas padėjo sukurti gražų vakarinį makiažą.

Aš puikiai suvokiu, kad 'pandos akių' niekas nenori, tačiau labai ilgai praleisti vonioje bandant nuplauti akių tušą irgi ne išeitis, būtent todėl mano pasirinkimas - Make Up Facrory Dream Eyes blakstienų tušas.

Urban Decay šešėlių pagrindas tradiciškai keliauja su manimi jau labai ilgai, nes darant makiažą iš pat ryto, aš noriu, kad jis atrodytų taip pat gerai vakare.

Aš dievinu matinius lūpų dažus, todėl mano kosmetinėje PUPA I'am PUPA matt fluid Nude spalvos ir du MAC Retro matte liquid blizgiai ryškių atspalvių.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad keliaujant, reikia pasiimti su savimi tik geriausias kosmetikos priemones. Tačiau ir čia pagrindiniu smuiku groja įpakavimas, patogumas, funkcionalumas, bei naudojimo galimybės. Ar aš likau patenkinta savo pasirinkimu? Manau taip, tačiau nepasiėmiau lūpų balzamo ir dildės.kaop jau supratote, skaudžiai lūžo keli nagai. ;-(














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig