2016 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Maybelline Lash sensational Luscious blakstienų tušas


Kiekvienais metais Maybelline išleidžia po kelis naujus blakstienų tušus, kurie ir ilgina, ir storina, ir suteikia apimties. Tačiau ar verta bandyti visas naujienas? Ir yra esminis skirtumas? Ar tai tiesiog marketinginis žingsnis? Naujas įpakavimas, tačiau rezultatas toks pat. Šiandien mes šnekėsime apie naują Maybelline Lash sensational Luscious, kuris atrodo gana įdomiai, tačiau mano favoritu deja netapo.





Dėl sudėtyje esančių prabangių aliejų, blakstienos tampa švelnios ir elastingos. Lenktas blakstienas išskleidžiantis šepetėlis su tušo rezervuaru lengvai pasiekia ir užpildo blakstienų augimo liniją, kad šios atrodytų ypač tankios. Lankstūs šereliai nudažo net ir smulkiausias blakstienas, jas atskiria ir tobulai išskleidžia.
 
Naudojimas:
1 žingsnis. Braukite šepetėliu per blakstienas nuo jų šaknų iki galiukų.
2 žingsnis. Plonu šepetėlio galiuku pasiekite ir nudažykite smulkesnes blakstienas.

Įpakavimas:







Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš noriu labai trumpai pakomentuoti patį tušą, jo įpakavimo dizainas stilingas, man labiau patinka juodos spalvos tušo įpakavimai. Spalvoti ir ryškūs atrodo vaikiškai, todėl jų rimtai vertinti labai sunku. Tušo šepetėlis guminis, atrodo gana įspūdingai. Gamintojai žada tobulą rezultatą, vienas tušas ir ilgina, ir storina,ir suteikia apimties. Pradedame testavimą, labiausiai patiko labai sodrus juodas pačio tušo atspalvis, šepetėlis irgi patiko, tačiau žadamos apimties nėra. Tušas gerai ilgina, tačiau visiškai nestorina blakstienų. Dar vienas minusas (bent jau man) - tai aliejais tušo sudėtyje, atrodo vertingi aliejai gerai, tačiau nuvalyti tušą vakare būna labai labai sunku. Paakių zonoje lieka aliejinis tušo sluoksnis, kuris nusivalo ypač sunkiai. Būtent todėl tušas netapo mano favoritu, kol kas mėgstamiausiu Maybelline tušu lieka Maybelline Lash sensational klasikinis variantas.




PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig