2016 m. rugsėjo 6 d., antradienis

„Oriflame“ pristato NAUJĄ „EcoBeauty“ odos priežiūros priemonių kolekciją


Ekologiška ir natūrali kosmetika užima savo rinkos nišos dalį, negaliu pasakyti, kad natūralios kosmetikos priemonės labai jau populiarios, dauguma abejoja jų efektyvumų, tačiau teigiamas poveikis akivaizdus. Jeigu mes šnekame apie veido prevencinę priežiūrą nuo raukšlių, paprastą drėkinimą ir maitinimą, kodėl gi ne? Kodėl nepanaudojus priemonių, kurių sudėtyje tik ekologiški vertingi aliejai, nuovirai ir ekstraktai? Tik pamačius Oriflame Eco Beauty liniją, likau sužavėta, aš iš karto mačiau tuos produktus, kurie man tikrai patiks, tuos, kuriuos tikrai naudosiu. Ar mano nuojauta pasitvirtino, ir kas man patiko skaitome bloge.






Visame pasaulyje daugelis moterų ėmė domėtis ir ieškoti alternatyvių kelių rūpintis odos priežiūra. Domėtis natūraliais, etiškais būdais išgautais gaminiais ir rinktis ekologiškesnį, sąmoningesnį gyvenimo būdą bei aplinkai mažiau kenkiančius produktus. „Oriflame“ visada brangino ir tikėjo stulbinančia gamtos galia. Tai gyvybiškai svarbi švediškos pasaulėvokos dalis. 

Štai kodėl buvo sukurta naujoji „EcoBeauty“ natūralios odos priežiūros priemonių kolekcija. Patobulindami kvapus, papildėme naujas formules, pagražinome pakuotes, sumažinome kolekcijos apimtį. Mes sukūrėme naują prabangią ekologiškų odos priežiūros priemonių kolekciją. Pasitelkėme visa, kas geriausia randama gamtoje, ir perkėlėme gamtos galias į odos priežiūros gaminius, kad puoselėtume tavo odą pačiais gryniausiais, antioksidantų prisotintais, maistinių medžiagų gausiais ekstraktais ir neapdorotais natūraliais ingredientais. Tai naujasis patobulintas „EcoBeauty“. 

Naujoje Eco Beauty Lonijoje: Gaivinantis tonizuojantis losjonas, Intensyviai drėkinantis paakių kremas, drėkinamasis ir maitinamasis veido kremas, giliai maitinantis aliejus veidui, kreminės tekstūros pienelis ir veido serumas.

Daugiau informacijos: www.oriflame.lt










Mano nuomonė:


Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad visos Oriflame ECOBeauty kosmetikos priemonės turi ECOCERT sertifikatus tai tam tikrai kosmetikos kokybės garantas,  Sertifikato ženklelio, nesvarbu, žyminčio jo natūralumą ar ekologiškumą, buvimas ant pakuotės jau savaime reiškia, kad gaminyje nėra parabenų (cheminių konservantų), naftos produktų, dirbtinių kvapiklių, dažiklių, hidrintų aliejų, glikolių, šiurkščių prausiklių (SLS), dietanolaminų (DEA), trietanolaminų (TEA) ir kitų žmogui bei aplinkai kenksmingų medžiagų. 
Tai pat EcoBeauty serija garantuoja 95% natūralių ingredientų, skamba tikrai labai gerai, tačiau pažadai nieko nereiškia, kol nėra rezultato, todėl pradėsime nuo įpakavimo ir pereisime prie testavimo.

 „EcoBeauty“ įpakavimai labai gražūs,  pabrėžia kosmetikos natūralumą, noriu pridurti, kad įpakavimai pažymėti FSC sertifikato ženkliuku, kuris reiškia, kad įpakavimai pagaminti laikantis griežtų miškotvarkos standartų. Tokius įpakavimus malonu pasiimti į rankas, čia nėra nereikalingų detalių, viskas atrodo labai lakoniška.

Atsiliepimą noriu pradėti nuo tų priemonių, kurios man labiausiai patiko, tai kreminės tekstūros, labai švelnus veido pienelis skirtas makiažo valymui ir purškiamas gaivinamasis tonizuojantis losjonas, kurio sudėtyje yra ramunėlių ir rožių ekstraktai. Šitos priemonės mano mėgstamiausios, ne jos labai gerai ir švelniai nuvalo makiažą, tonizuoja, jų kvapai natūralūs (rožių nesijaučia, o vat tonizuojančio losjono kvapas - tikros ramunėlės), paruošia veido odą tolimesnei priežiūrai, maitinimui ir drėkinimui.

Manau visosOriflame „EcoBeauty“linijos "top" ir "Must have" produktas - giliai maitinantis veido aliejus su medvilnės ekstraktu ir argano aliejumi. Noriu iš karto pagirti įpakavimą, stiklinis buteliukas atrodo labai gražiai ir prabangiai, aliejaus konsistencija tiršta, kvapo beveik nesijaučia. Man užtenka vos kelių lašelių vakare sušildyti rankose ir paskirstyti ant veido odos. Jeigu aliejus nesusigeria, galima apipurkšti veidą gaivinamuoju tonizuojančiu losjonu iš šitos serijos, tada rezultatas bus dar geresnis. Aliejus gerai maitina, nekemša porų ir tinka veido masažui.

Didelio įspūdžio nepadarė nei paakių kremai, nei drėkinamais veido kremas, tikriausiai dėl to, kad man reikia daugiau, nei tiesiog drėkinimas. Aš negaliu ir nenoriu pasakyti, kad šitos priemonės yra blogos, jos nėra tokios veiksmingos.

Na o šios kompanijos blogiukas - serumas, kuris labai kemša poras ir subėga darant makiažą. Nežinau kodėl, bandžiau jį tepti įvairiais būdais, tačiau man jis visiškai netiko. Kreminė pudra tiesiog pasikelia, tokio baisaus vaizdo aš jau seniai nemačiau. Aų manau serumą būtų galima naudoti vakaris, bet jis kemša poras. Todėl šio produkto nerekomenduoju.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad manau kiekvienas natūralios ir ekologiškos kosmetikos mylėtojas ir gerbėjas tikrai atras „EcoBeauty“  linijoje tai, kas tiks ir patiks veido odai, na o aš savo top kosmetikos priemonės sunaudosiu iki paskutinio lašo, todėl labai rekomenduoju susipažinti ir išbandyti.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig