2016 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Pandora Metal Madness


Kaip aš jau sakiau, Pandora papuošalų kūrėjau nestovi vietoje ir pristato net po kelias papuošalų kolekcijas per metus. Mano rankose du katalogai - rudens ir žiemos kolekcijos. Kol kas už lango ruduo, todėl šnekėsime apie rudens tendencijas. Savo pirkėjams, Pandora siūlo neatsilikti nuo madingo pasaulio ir išsirinkti tai, kas arčiau širdies. Šiandien apie tai, kas man arčiau širdies, na ir kokios mano mėgstamiausios šio sezono tendencijos...



Atraskite AW16 dešimtuko tendencijas ir peržiūrėkite 10 mados stilistų bei
interneto dienoraščių autorių asmeninio stiliaus idėjų. Pamatykite jų 
mėgstamiausius stilius: Renesanso madą, aksominių atspalvių stilius, The Lace trend, The Metal Madness, Romantiška Gotikos mada, Gėlėtas stilius, Karališkas Pandoros stilius, Bohemiškas gatvių stilius ir Vyriškos aprangos (overs size) stilius. 




Metal Madness

Kaip jau supratote, plisuoti sijonai neišeina man iš galvos, tai mano mėgstamiausia šio sezono tendencija, po šilkinių bomberių aišku. Dominuojančios spalvos  metalinės, geltona, žalia, mėlyna, bordo ir auksinė. Būtent tokios spalvos karoliukų galima rasti ir Pandora parduotuvėje.

Žiūrime tendencijų nuotraukas...








Dėl pagrindinės spalvos aš apsisprendžiau labai lengvai - tamsiai žalia. Aš manau pradėti visgi reikia nuo pačios apyrankės, aš jau turiu standžią apyrankė, man ji labai patinka nes puikai laiko formą ir ją galima nešioti kaip apyrankę net be karoliukų. Šį kartą mano pasirinkimas - Oksiduota sibadrinė su Pandora užsegimu. Man labai patiko tamsi spalva, kuri (būkime realistais ir iš karto galvokime kaip papuošalas derės su kitais papuošalais, drabužiais ir turimu laikrodžiu) tiks prie juodos ir rudos spalvos mano turimų laikrodžių, taip pat ji atrodo kiek neįprastai, tačiau pardavėjos sakė, kad ji oksiduojasi ir priklausomai nuo nešiojimo dažnumo keičia atspalvį. Panešiosime, pamatysime, o kol kas aš savo pasirinkimu labai patenkinta.



kaip aš jau sakiau, pagrindinė spalva - tamsiai žalia, tačiau tikslas - kad sibadrinė apyrankė tikrų prie laikrodžio su auksinės spalvos detalėmis. 
"Žalias sėkmės dobilas" tai ne tik karoliukas, kuris idealiai tinka prie mano pasirinkto stiliaus, tačiau ir laimę neša, bent jau aš taip galvoju. Smagu, kad Pandora, tai ne tik papuošalas, tai ir prasminga dovana ne tik sau, bet ir artimiesiems.



Pagrindiniu smuiku mano apyrankėje groja sidabrinis karoliukas su žaliu kristalu , būtent jis primina apie pagrindines rudens tendencijas ir madingiausias spalvas.



Karoliukas " Pauksščiai šakuose" tai sidabro ir aukso derinys, na o akcentas - tamsiai žalios spalvos kubinis cirkonis. Kodėl aš pasirinkau būtent jį? Nes mano visi 6 turimi laikrodžiai su auksinės spalvos detalėmis, taip, žinau, madinga derinti auksą su sidabru, bet aš noriu daugiau, aš noriu auksiniai-sidabrinių karoliukų.  Man be galo patiko labai smulkio šio karoliuko detalės kurias realiai matau tik aš, tai labai asmeniška ir be galo smagu.




Aš labai laukiu palankau oro Metal Madness dranužių derinuko nuotraukoams, na o kol kas tiek.... Apibendrinant noriu pasakyti, kad kiekvienas Pandora parduotuvėje ras tai, kas jam patiks, o dėmesingos pardavėjos tikrai padės padaryti prendimą.








SHARE:

1 komentaras

  1. Mėgstu pandorą, tik kainos ten tokios aukštokos ir tikrai ne visi papuošalai tobuli. Esu dabar atradusi fainą kūrėją jacobcolinn.com, realiai kiekvienas papuošalas yra išdirbtas, norisi viską turėti..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig