2016 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Ice purškiamas kondicionierius


Apie šią priemonę svajojau labai seniai. Kodėl? Juk buteliuke violetinės spalvos purškiklis su sidabriniais blizgučiais, atrodo nerealiai. Galiu į buteliuką ir blizgučius žiūrėti valandų valandas, tačiau ar yra teigiamas poveikis plaukams, ar purškiklis suteikia šalto atspalvio plaukams? Šiandien tai ir aptarsime.






Schwarzkopf BlondMe Cool Ice - tai profesionalus geltoną spalvą neutralizuojantis šalto tono kondicionierius skirtas šviesintiems plaukams. Priemonė plaukams suteikia šalto tono pigmentų, kurie padeda išlaikyti šalto tono kryptį ir paryškina šviesius plaukus. Su UV filtru.
Naudojimas. Gerai suplakti ir purkšti ant sausų arba rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuskalauti.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 14,20 EUR

Kur pirkti: www.topbeuaty.lt ir www.inhair.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Ice purškiamas kondicionierius tai papildoma, nenuplaunama plaukų priežiūros priemonė. Pasakau iš karto, tai nėra aliejus, tai purškiklis, kurio sudėtyje alkoholis. Apart gana stipraus alkoholio kvapo, daugiau minusų priemonė neturi. Didelis pliusas už spalvą ir blizgučius, būtent jie pakerėjo mane iš pirmo žvilgsnio. Dar didelis pliusas - priemonė skirta blondinėms, violetinė spalvą suteikia vos matomo pilkšvumo, plaukai gražiau blizga. Aš purškiu priemonę ant šlapiu plaukų, džiovinu ir šukuoju įprastai. Cool Ice purškiklis neriebina plauku, priemonė švelnina, bei glotnina, tačiau padauginti nerekomenduoju. 

Apibendrinant noriu pasakyti, priemonė nėra būtina, tačiau be galo maloni smulkmena plaukų priežiūros. Kaip aš sakau, būna super reikalingos ir veiskingos priemonės, o būna tas, kurias naudoti malonu, tai Schwarzkopf Professional BlondMe Cool Ice viena iš tokių.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig