2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Sigma F40 - Large Angled Contour Brush kirstas šepetėlis skruostams ir Sigma E35 - Tapered Blending Brush šešėlių suliejimo šepetėlis


Šnekant apie Sigma šepetėlius neįmanoma nepaminėti populiariausių iš jų: Sigma F40 ir Sigma E35. Jie atsirado mano kosmetinėje visai neseniai, nežiūrint į jų populiarumą, jie kėlė daugiau klausimų, negu atsakymų. Pirmas klausimas buvo "Ar jie gerai išsiplauna po naudojimo", antrasis - "ar gerai išlaiko formą" ir paskutinis "aš nėra šiurkštūs" (juk išbandyti ir pačiupinėti niekur negalima, galima tik nusipirkti iš internetinės parduotuvės). Šiandien pasistengsiu apie šios baltus mano makiažo pagalbininkus papasakoti daugiau.



Gamintojo aprašymas:



Šis Sigma F40 - Large Angled Contour Brush didelis, purus bei minkštas šepetėlis yra kirstas ir su užapvalintais kampais, todėl idealiai tinka skruostų paryškinimui ir kontūravimui. Naudokite su biriais ar kompaktiniais bronzantais, skaistalais.

Kaina: 24,95 EUR

Sigma E35 - Tapered Blending Brush šepetėlio ilgi šerialiai ir specialiai užapvalintas galiukas idealiai tinka akių šešėlių suliejimui. Puikiai suminkština aštrias linijas ir nepriekaištingai sulieja spalvas ant akių vokų.

Kaina: 16,95 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt







Mano nuomonė:


Pasirodo šepetėlių šerialių spalva gali būti privalumu, baltos spalvos šepetėliai idealiai tinka labai pigmentuotiems skaistalams, bronzinėms pudroms ir kontūravimo priemonėms. Baltos spalvos šepetėlis leidžia kontoliuoti produkto kiekį, su juo tikrai nepadauginsite. Na o baltos spalvos akių skaidymo šepetėlis idealiai tinka tamsiu šešėliu paryškinti lanko zoną. Vienu žodžiu, jeigu esate makiaže 'naujokas', geriau pasirinkti baltos spalvos šepetėlius, taip bus lengviau atlikti makiažą, patikėkite.
Šnekant apie kirsta Angel formos Sigma F40 šepetėlį, jis tikrai unikalus, jo forma išskirtinė, manau dėl to jis toks populiarus. Ir ne, jis neturi juodos spalvos pakaitalo, tik baltas. Šitas šepetėlis gali būti naudojamas skaistalams, kontūravimui ir higlighteriui. Aš sakyčiau taip, prieš perkant šepetėlį skaistalams arba bronzinei pudrai, įdėmiai pažiūrėtute į savo bronzantą, kokios jis formos. Jeigu labai didelis, rekomenduoju:


Būtent F23 (kuris yra kelis kartus didesnis, platesnis, minkštesnis ir geriau ištušuoja kontūro liniją) tinka didesnėms pudroms. Su kokia problema susidūriau aš, ne visos pudros didelės, The Balm In your hand paletės bronzinė pudra be galo maža, nėra jokios galimybės paimti produktą per visą šepetėlio ilgį, būtent todėl kontūras gaunasi negražus, pravestas netaikliai ir blogai. Tokiam tikslui rekomenduoju Sigma F40 , plius Sigma F40  tinka skaistalams, du brukštelėjimai ir jūsų skruostai pagražinti ir paryškinti norimu atspalviu. Vienu žodriu, jau sakiau ne vieną kartą, pasakysiu dar kartą, prieš perkant šepetėlius, gerai pagalvokite kokiam tikslui perkate, kaip ir kam jis bus naudojamas, tik tada darykite užsakymą.

Šnekant apie  Sigma E35 noriu pasakyti, kad jis kabau minkštas, jo forma idealiai tinka šešėlių retušavimui ir skaidymui. Jis gerai ir lengvai (net nesitikėjau, kad taip lengvai) išsiplauna. Na o kiek vėliau mes su jumis pašnekėsime apie  Sigma E45, E35, E44, E40. Visi šepetėliai labai skirtingi, tiek savo forma, tiek šeriailiais.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig