2016 m. spalio 7 d., penktadienis

Bliss by Violeta


Labas rytas, mano brangieji, penktadienio rytui paruošiau labai įdomų įrašą apie Bliss By Violeta naują kolekciją, kuri buvo pristatyta Kaune praeitą savaitę. Aš visada palieku sau laiko apgalvoti ir apmąstyti tai, ką pamačiau, todėl įrašas ir mano nuomonė tik dabar. Ką noriu pasakyti iš karto, manau Bliss By Violeta prekės ženklas skirtas toms, kas vertina geros kokybės medžiagas, modernius siluetus, klasikinius atspalvius ir kiek daugiau, nei tiesiog drabužis.




Apie....


Musų prekių ženklas dirba tam, kad išvystytų ilgai išliekančius ir savo kokybe bei siluetais vertingus drabužius. Drabužius, kuriuos lengva dėvėti, derinti tarpusavyje ir, kurie yra prieinami kiekvienai moteriai. Sakome, kad mūsų išpažįstamas stilius yra nepavaldus paros laikui - Bliss drabužiai yra pritaikyti tiek dienai, tiek ir vakarui. Tai išskiritiniai siluetai, kurie simbolizuoja subtilumą ir eleganciją.

Moterys yra žavios, jos - mūsų įkvėpimas. Dėl šios priežasties mes stengiamės, kad kiekvienas kolekcijos siluetas būtų unikalus ir nepakeičiamas. Stengiamės, kad mūsų kolekcijos atitktų kiekvienos moters poreikius.

Kol aš laukiau pristatymo, turėjau laiko apžiūrėti siūlomų drabužių asortimentą. Kas man patiko: klasikinės spalvos, kurios lengvai derinamos, tačiau tai nėra super banali pilka-juodai-balta, tai tamsiai mėlyna (tikriausiai jau girdėjote, kad šį sezoną dark blue - new black), be galo graži chaki spalva, pilkai -rožinė (labai laukiau pasižiūrėti kaip pilkai-rožinis paltas atrodo ant modelio, nes be galo patiko spalvų derinys), tamsiai mėlyna, bei klasikinė nude.

Aš įvertinau ir drabužių dizainą, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo minimalistiniu, tačiau toks ir turi būti drabužis, kuris atitinka visus miesto gyventojų poreikius.






Aš jau esu mačiusi Oh My Goda apyrankes, jos atrodo taip tobulai, kad neįmanoma paleisti iš rankų. Svarus, gražus ir modernus dizainas, man skubiai reikia kelių ant dviejų rankų.



Nors mada eina labai greitais žingsniais į priekį, merginos ir moterys stengiasi nepasimesti sūkuryje ir likti stiliaus ikonomis. Šio rudens sezono tendencijos - pastelinės spalvos, kurios vyrauja Bliss by Violeta kolekcijoje. "Leiskite sau sublizgėti," - sako Violeta. Blizgiais šį rudenį gali būti ne tik batai arba aksesuarai. 
Pagrindinis kolekcijos įkvėpimas - pasaulio sostinių charizma, pastatų dizainų interpretaciją, detalės, archetektūra. Kiekviename rūbe turi atsiskleisti pagrindinė miesto emociją, prisiminimai apie keliones dievint šį drabužį.

Kolekcijoje akcentuojami over size paltai, laisvo kritimo suknelės, blizgios detalės, avalynė, blizgūs aksesuarai. Pagrindinis kolekcijos šūkis "Stilingas komfortas". Kolekcijoje naudojami tik natūralūs audiniai, tačiau kartu su visu madingu pasauliu Bliss By Violeta žengia prie natūralios mados, todėl savo kolekcijoje naudoja tik dirbtinius kalinius, kurie pasižymi geromis nešiojimo savybėmis.




Visus drabužius jau galima įsigyti http://blissbyvioleta.lt, kolekcija nėra maža, tačiau mano bloge tik tie modeliai, kurie man patiko labiausiai.


Tokyo Paltas jis užima pirmą vietą mano surašytame norų sąraše, atrodo labai neįprastai, ambre rombai paryškina palto siluetą ir išskirtinumą.


Su kokiomis spalvos asocijuojasi New Yorkas? su pilkomis, blizgiomis, metalinėmis. Aš labai svajoju apie kelionę į šį madingiausią ir stilingiausią miestą.





Chaki spalvas aš labai mėgstu, juolab kad šios suknelės pavadinimas Vilnius. why not?



Būtent Barselona palto pasirodymo aš laukiau labiausiai, dievinu pilką atspalvį, niekada negalvojau kad jis yra banalus ir nuobodus, tačiau kartu su rožiniu, jis įgauna naują prasmę. 


Washington... kokia pirmoji asociacija? Baltieji rūmai, klasikiniai siluetai, kostiumai ir iš mados neišeinanti klasika, komfortas ir elegancija.



Pabaigai sidabriniai dirbtiniai kailiniai, kurie atrodo neįprastai. Po pasirodymo aš specialiai priėjau prie modelio apžiūrėti kalinius iš arčiau. Jie labai gražus, tačiau turi santūrų sidabrinės spalvos blizgesį, minkšti ir malonūs. Noriu, o dieve, kaip aš mėgstu tokius išskirtinius drabužius.



Šį kartą tiek, kaip ir sakiau, visus modelius galima pamatyti internetinėje parduotuvėje, na o gyvai apžiūrėti ir pasimatuoti parduotuvėse Vilniuje ir Kaune.

PS. Šį kartą man buvo labai malonu ir lengva rašyti apie kolekciją, nes pati Violeta labai malonus ir šiltas žmogus, ačiū labai už pakvietimą ir skirtą man laiką,




















SHARE:

1 komentaras

  1. Gaila,tačiau kokybės atžvilgiu aš dedu didelį minusą.Turiu daugumą drabužėlių,įsigijusi nuo pat įkūrimo metų iki dabar.Pastebėjimas toks,jog dabartiniai gaminiai siūnami skūbotai,labai neatsižvelgiama į siūlių sutvirtinimus,tenka persiūti siūles vos ne kas antram drabužiui.Esu nusivilusi ir pasipiktinusi klientė.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig