2016 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack kaukė


Azijietiška kosmetika atėjo į mano gyvenimą labai seniai, aš net pradėjau galvoti apie blogo rašymą po to, kai dalinausi viename iš forumų savo atsiliepimais apie Korėjietišką kosmetiką. Tikriausiai nereikia net sakyti, kad tokio tipo (juodos ir neplėšiamos) Korėjietiškos veido kaukės yra be galo populiarios. Manau kiekviena grožio blogerė išbandė kažką panašaus. Ar jos efektingos? Ar gerai išvalo poras? Šiandien aptarsime.







MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack kaukė tai nosies sritį valanti, inkštirus ištraukianti kaukė. Priemonės sudėtyje yra juodojo molio iš Maroko ir grynos anglies.

MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack kaukės poveikis:
Minkština odą;
Mažina riebalų išsiskyrimą;
Skatina odos regeneraciją, pašalinant negyvas ląsteles;
Sumažina porų išsiplėtimą;
Valo odos nešvarumus ir makiažo likučius;
Maitiną odą,




Naudojimas. Nuvalius odą, paruoškite ją toniku. Reikalingą kiekį MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack kaukės užtepkite ant odos ir palikite 15 minučių, kol visiškai sudžius. Nuimkite kauke nuo apačios į viršų vienu kartu. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Talpa: 50 ml.

Kaina:  10,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:


Manau nereikia net sakyti, kad labai jautriai odai tokių kaukių nerekomenduoju, nes odos reakcija gali būti įvairi, todėl veido valymui rekomenduoju rinktis švelnesnius ir mažiau agresyvius būdus. Tokio tipo kaukės tiks riebios ir normalios odos savininkėms. 
Kaip veikia tokios priemonės: jos skirtos giliam nosies zonos valymui, jokių būdu netepti kaukės prie akių, nes kaukė turi labai cheminį kvapą, ašaros garantuotos, plius nuplėšti kaukę nuo paakių zonos bus oi, kaip skaudu.
Aš rekomenduoju prieš nauodjant kaukę atidaryti poras, aš darau taip: pašlapinu karštu vandeniu rankšluostį ir pridedu prie nosies zonos, taip poros atsiveria geriau ir pašalinti nešvarumus bus paprasčiau. Tepame kaukę pakankamai storu sluoksniu, atsargiai, nes nuo kriauklės ir kitų paviršių ji nusiplauna sunkiai. Leidžiame išdžiūti. Gamintojas ako, kad reikia apie 15 minučių, aš pasakau iš patirties - kartais reikia ir 20. Mūsų tikslas, kad kaukė pilnai išdžiūtų, nes kitaip nupešti neišeis.
Kaip rezultatas, svari oda, pašalinti inkštirai ir visi nešvarumai. Po procedūros labai rekomenduoju naudoti poras sutraukiančius kremus arba serumus.

Ar yra minusų: tikrai taip, labai cheminis kaukės PVA klijų kvapas, sunkiai nuvaloma nuo visų paviršių, gali sukelti jautrios odos neigiamą reakciją. Tačiau visa tai neturiu įtakos šių kaukių populiarumui. Kaip rašo korėjiečiai blogose, tam, kad tavo nosie neatrodytų kaip 'braškė', tokias kaukes naudoti būtina. Tai vos ne Korėjietiškos gražios odos paslaptis.

Tikriausiai reikia pasakyti, kad dauguma iš mūsų naudoja nosies pleistrus, kurie irgi gerai pašalina nešvarumus ir valo poras, tačiau šitoje vietoje MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack kaukė veikia efektyviau.

Ar verta išbandyti? Tikrai verta, gali būti, šita kaukė taps neatsiejama veido valymo dalimi.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig