2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Tallinn Fashion Week Backstage su Oriflame ir Kevin Murphy




Labas rytas, mano brangieji, šiandien kviečiu Jus į Tallinn Fashion Week mados savaitės Backstage, ten, kur [patekti labai sunku, ten, kur daromi makiažai ir šukuosenos tam, kad pažiūrėti, kaip gi vyksta pats procesas, kokios priemonės yra naudojamos ir kaip atlekiami modelių makiažai.



Tikriausiai reikia pasakyti iš karto, kad Taline makiažus ir šukuosenas gali stebėti visi, kas nori, čia nėra absoliučiai jokios paslapties. Manau dauguma vizažistų ir kompanijų atstovų net suinteresuoti, kad spauda ir blogeriai užeitų, padarytų nuotraukas ir paviešintų informacija. Lietuvoje Backstage labai didžiulė paslaptis, prisiminu kaip bandžiau ten patekti, manau nereikia net sakyti, nepavyko. Būtent todėl su dideliu malonumu stebiu Taline ir Rygoje profesionalių vizažistų ir kirpėjų darbus.

Pagrindinis Tallinn Fashion Week rėmėjas - Oriflame, būtent jų vizažistai atsakingi už modelių įvaizdžius. Tiesą sakant, negaliu patikėti, kad Oriflame kosmetikos kokybė atitinka reikalavimus ir tinka tokio tipo makiažams. Bet tiesa yra tiesa, pati mačiau pati žiūrėjau, pati stebėjau, visi makiažai buvo atlikti naudojant ne tik Oriflame kosmetiką, bet ir Oriflame makiažo šepetėlius.

Kas patiko labiausiai? Makiažo schemos, kur kiekvienas vizažistus (kad būtų lengviau dirbti) buvo parašyta, kokias priemones reikia naudoti, kaip teisingai atlikti makiažą, plius buvo pateiktos vaizdinės schemos.











Kevin Murphy kompanijos plaukų stilistų darbą aš stebėjau jau antrą kartą, labai patiko tiek šukuosenos, tiek modelių įvaizdžiai, tiek kirpėjų fantaziją, tiek galutinis rezultatas. 







Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai unikali galimybė pamatyti kaip vyksta stebuklas, kaip ančiukai virsta gulbėmis, kaip daromi makiažai ir šukuosenos, kokios priemonės yra naudojamos ir kaip atrodo makiažo ir plaukų dizaino schemos. 

Ačiū labai už galimybę Tallinn Fashion Week komandai,





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig