2016 m. spalio 22 d., šeštadienis

Tallinn Fashion Week, day 2 (PINK SUGAR BOMB)


Galiu pasakyti jau iš patirties, derinti drabužius mados savaitėms be galo sunku. Visų pirma, drabužiai turi išsiskirti iš mynios žmonių, kurie irgi atėjo į renginį, visų antra, ir manau svarbiausiai, derėti tarpusavyje, dar nemažiau svarbu ir tai, kad turi atitikti tos šalies klimatą. Čia tik atrodo, kad viskas labai lengva, pati labai ilgai galvojau būtent taip, tačiau drabužių derinimas labai ilgas ir kūrybingumo, bei fantazijos reikalaujantis procesas. Aš  namuose labai ilgai derinau aksesuarus, rankines, plaukų spalvą, galvojau apie makiažą, detales, avalynę ir t.t. Prisipažinsiu, nesitikėjau, kad bus gerai. Rožinė spalva šios sezono topas ir hitas, tačiau neapsakomai sunku derinti rožinius atspalvius tarpusavyje, plius nepamiršti apie akcentus. Vienu žodžiu, pamačius nuotraukas, supratau, pataikiau, oi, kaip gerai pataikiau. Atrodo ir sijonas labai charizmatiškas, tačiau palyginus su praeitu deriniu (NYX atidarymui), viskas atrodo visiškai kitaip.




Kailiniai ir gražios rankinės, mano silpnybė, prisiminate, žadėjau tobulą drabužių derinį iš H&M naujos kolekcijos? Smagu, kad jau turimi drabužiai idealiai atrodo su naujais, o rankinė nepasakomo grožio. Pagrindinis akcentas - mėlynos spalvos auskarai, kurie žiūrisi kiek per ryškiai, tačiau vien rožinė spalva irgi ne gerai. 

Labai apsidžiaugiau, kai Estų žurnalas Anne Stiil įvardino mano drabužių derinuką kaip vieną iš geriausių, neslėpsiu, malonu ;-)







Nuotraukos: Absentta

Sijonas, Kailiniai, Rankinė, Auskarai - H&M

Aukštakulniai - Public Desire


Megztinis - Tally Weijl

















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig