2016 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Amžina klasika su Hilburson


Ne kartą sakiau, kad laikrodis yra madingas aksesuaras, kad laikrodis negali būti vienas. Aš manau šitoje vietoje reikia realiau žiūrėti į situaciją, yra žmonių, kurie tiesiog negali nusipirkti ir nešioti spalvotų, drąsių modelių laikrodžių, nes darbas, dress code reikalavimas darbe ir galiu gale noras turėti vieną, tačiau prabangų ir gražų variantą, būtent todėl jūsų dėmesiui šiandien bloge amžina klasika su Hilburson.



Hilburson pakankamai nauja Švedijoje įsikūrusi laikdodžius gaminanti kompanija, pasirinkimas nėra didelis, tačiau šnekant apie klasikinius laikrodžius, pasirinkimas negali būti milžiniškas. Kompanija pristato tik du modelius: juodą su odine apyranke, juodu ciferblatu ir Rose Gold detalėmis (kaip mano) ir tamsiai ruda su šviesios spalvos ciferblatu, Rose gold detalėmis ir odine apyranke.








Aš galiu pasakyti tik iš savo pusės, kad derinti raudoną, baltą, rožinį, neįprastos formos laikrodį prie drabužių sunku. Aš esu iš tokių žmonių, kuriems laikrodis yra madingas aksesuaras, tačiau jeigu laikrodžio spalva netinka prie drabužių, aš geriau eisiu be jo. Pas mane labai daug laikrodžių, virš 9 variantų, tačiau nei vieno klasikinio. Vis galvojau, kad klasika nėra skirta man, klasika atrodo per daug negražiai, neįdomiai ir nuobodžiai. Lietuvos rinkoje šnekant apie klasiką, šauna į galvą tik keli laikrodžių brandai, kurie yra ant tiek jau neįdomūs, kad toliau nėra kur. Puikiai dabar suprantate apie ką aš šneku, todėl net čia norisi išskirtinumo. Puikiai suprantu tuos žmones, kurie darbe turi dress code, jie ne už ką gyvenime nenusipirks spalvoto laikrodžio, tačiau net nešiojant klasiką, norisi kokybės, norisi atrodyti kitaip, nei kiti, norisi kad apie tave šnekėtų ne tik tobulas kostiumas, bet ir geros kokybės laikrodis. Kodėl Hilburson? Patiko tiek įpakavimas, tiek dizainas, tiek kompanijos viziją ir pozicionavimas rinkoje. Nėra milijono variantų, yra tik du klasikiniai modeliai, kurie idealiai tinka tik moterims, tiek vyrams. Pats laikrodis labai kokybiškas, jį malonu pasiimti į rankas, o tiksliau užsidėti ant rankos. Juokas juokais, tačiau tik dabar suvokiau, klasikinis laikrodis tinka prie bet kokų drabužių, tikriausiai reikėjo praeiti tokį didelį kelią tam, kad tai suprasti ir įvertinti.

Gera žinia mano blogo skaitytojams, 

su kodu Aliona gausite net 50 EUR nuolaida iki Gruodžio 10 d. https://www.hilburson.com








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig