2016 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream


Su Matrix Biolage plaukų priežiūros priemonėmis mano santykiai nėra labai lengvi ir aiškūs, nuo  visiškos meilės iki neapykantos. Dievinu Matrix Wonder Oil visą liniją, be galo patinka Amazonian MuruMuru, nepatinka Matrix Biolage Tamanu aliejus, neįvertinau aš ir Fiberstrong, tačiau kas nebando, tas nelaimi. www.topbeuaty.lt grožio dėžutė leidžia išbandyti labai daug kosmetikos priemonių be didelių nuostolių piniginei, plius už tave pasirinkimą daro organizatoriai, todėl smagu gauti ir išbandyti tai, ką pati neišsirinktum.







Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream - tai nuo karščio apsaugantis, nenuplaunamas kondicionierius, kuris iškart suteikia plaukams žvilgesio ir elastingumo. Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream kondicionierius glotnina plaukus neribodamas jų judesio bei lankstumo.
Naudojimas. Naudoti po šampūno ir kondicionieriaus. Tolygiai paskirstyti Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream po švarius, drėgnus plaukus. Formuoti įprastai.
Kaina: 13,99 EUR
Kur pirkti: www.inhair.lt
Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš nesu Matrix Biolage linijos gerbėja, man atrodo visos priemonės čia kiek natūralesnės, sudėtis kiek geresnė, tačiau norimo rezultato reikia laukti oi kaip ilgai. Būtent todėl galiu teigti drąsiai, šios plaukus atstatančios priemonės aš tikrai nepasirinkčiau testavimui. Čia tik mano asmeninė nuomonė, be galo daug žmonių perka ir naudoja būtent šias plaukų priežiūros priemones, mūsų visų plaukai skirtingi, todėl vieno recepto kaip ir nėra.
Grįžtame prie nuo karščio apsaugančio, nenuplaunamo kondicionieriaus, kuris lyginant su Matrix  Color Obsessed Miracle Treat 12 Purškiamu losjonu nepatiko visai nepatiko. Vienintelis šios priemonės pliusas - mažas įpakavimas, kurį patogu pasiimti su savimi ir apsauga nuo karščio. Man nelabai patiko priemonės konsistencija, po naudojimo mano plaukai buvo lyg vaškuoti, jie nebuvo riebūs, tačiau ir švariais juos buvo pavadinti sunku. Po kelių bandymų aš išsiaiškinau, kad kremą geriau naudoti iš karto po šampūno, be balzamo ar kaukės. Ne, rezultatas nebuvo tobulas, tačiau buvo jau kiek geresnis. Po kelių naudojimų mano plaukų galiukai išsausėjo (visgi kaukės yra būtinos), tačiau pastoviai džiovinu ir tiesinu plaukus, todėl ir papildomos priežiūros priemonės būtinos. Būtent šitoje vietoje man su priemonė susidraugauti nepavyko, todėl galiu pasakyti tik tiek, kad priemonė patiks toms, kas netiesina plaukų kiekvieną kartą, kas nenaudoja nuo karščio pasaugančios priemonės kiekvieną kartą.

Labai džiaugiuosi, kad turėjau progą išbandyti ir įvertinti mažą įpakavimą, todėl visiškai nenusivyliau, o kremas keliauja į mano draugės kosmetinę, ji tiesina plaukus du kartus per mėnesį, todėl galės tikrai įvertinti Matrix Biolage RepairInside Intra-Reparative Control Cream.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig