2016 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Artdeco CRYSTAL GARDEN BLUSHER (Trispalviai skaistalai)


Labas rytas, mano brangieji, penktadienis jau beveik savaitgalis, todėl šiandien galvojame pozityviai, ruošiamės vakarui ir savaitgalio dovanų maratonui. Šiandien jūsų dėmesiui labai gražūs Artdeco limituoto leidimo skaistalai iš Kalėdinės kolekcijos, o skaistalų dėžutė puošia Swarovski kristalai...



Crystal Garden Blusher
Trispalviai skaistalai
Smulki ir aksominė tekstūra, tolygus dengimasis, ilgai išliekantis rezultatas. Trys skirtingo žvilgesio spalvos viename. Spalvas galima maišyti tarpusavyje arba naudoti po veną. Su odą puoselėjančiais ir apsaugančiais vitaminais E ir C. Elegantiška limituoto dizaino dėžutė su veidrodėliu.
Talpa: 9g
Kaina: 22,95 EUR

Įpakavimas:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Artdeco kosmetika irgi dar neteko nusivilti, tai labai aukštos kokybės priemonės už sąlyginiai mažą kainą. Mano draugė, kai atėjo neseniai pas mane į svečius, klausė tik apie Artdeco. Kodėl? Nes Artdeco kompanija turi labai daug ištikimų pirkėjų, kurios nieko kito bandyti net nenori, tik Artdeco. Didelis Artdeco pliusas - limituoto leidimo kolekcijos, labai gražūs įpakavimai ir tobulos šešėlių ir skaistalų dėžutės. Šiandien mes šnekame apie Kalėdinę kolekciją, iš kurios gavau testavimui tobuliausius skaistalus ir matinius, raudonos spalvos lūpų dažus. Nepatikėsite, tačiau aš dviem rankom "už" Kalėdines kolekcijas be blizgučių. Aišku, Artdeco kolekcijoje yra blizgučių, yra pauškiami blizgučiai, yra tušas -akių pravedimas su blizgučiais, yra akių šešėliai su blizgučiais. Bet grįžtame prie skaistalų. Skaistalai yra neutralios rožinės spalvos, minkštos tekstūros, gerai pigmentuoti. Skaistalai nėra blizgūs, tačiau dėl savo trijų spalvų variacijos, skaistalai suteikia veidui prabangaus švytėjimo efekto. Spalvas galima naudoti tiek kartu, tiek atskirai, na o makiažas išsilaiko visą dieną.

Dar noriu pridurti, kad Artdeco dėžutės nėra vienkartinės, jeigu kartais skaistalai pasibaigs (man dar nepasibaigė ne vieni skaistalai), galima įdėti pudrą arba bronzantą. Šitoje vietoje viskas labai gerai apgalvota. Na ir ta Swarovski kristalų gėlytė atrodo nuostabiai, todėl labai rekomenduoju turėti tokius skaistalus savo kosmetinėje. Kalėdos praės, tačiau skaistalai dar džiugins Jus visus metus.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig