2016 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.12.08


Pati negaliu patikėti, ketvirtadienis, rytas, aš rašau Beauty talk rubriką. Nežinau, tikriausiai mane labai veikia oras, labai jau bjaurus ir niūrus, todėl didelio noro kažką rašyti ir daryti nėra. Bet aš paėmiau save į rankas, ar gali blogeris pasiduoti ir nieko nedaryti? Tikrai ne, todėl geriame kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius, na o aš jau ieškau su bilietų iki Paryžiaus, ten tokie vaizdai... OMG, tik reikia skubiai išmokti fotografuoti gerai. 





Labai smagu gauti kosmetikos priemones testavimui, dar smagiau, gauti Dior. Tai kaip savotiškas įvertinimas, pasiekei reikiamą lygį. Darjos bloge skaitome apie antakių priemonę, lūpų blizgesį ir tobulą raudonos spalvos lūpų pieštuką.


Ar matėte Sandros šventinio makiažo variantą? jeigu ne, labai kviečiu užsukti ir paskaityti jos blogą, čia labai daug idėjų namų dekoravimui ir dovanų pakavimui ir jų pasirinkimui.


Žiema jau atėjo pilnai į mūsų blogui ir drabužių derinius, man labai gražiai atrodo nuotraukos su sniegu, ir visiškai nesvarbu, kad žvėriškai šalta. Grožis reikalauja ne tik pastangų, bet ir aukų.. Simonos nuotraukos tobulai gražios.


Absentta savo blogo skaitytojams siūlo įvertinti jos Kalėdoms skirtą drabužių derinuką, mano žvilgsnis sustojo ties rankinės, daugiau nieko nematau. Ech, turiu ligą, batai ir rankinės...


Dar vienas šventinis drabužių derinukas, šį kartą Martinos bloge. Labai patiko klasikinė juoda suknelė, aš irgi dviem rankos 'už' eleganciją.


Visos mes ieškome to vienintelio, tobulo, puikaus ir nerealaus... palto. Enrika jau tokį rado, žiūrime nuotraukas ir vertiname jos naują Burberry klasikinį juodą paltą.



Penkios dienos Paryžiuje, kas gali būti geriau? Tas penkias dienas praleisti Universalinėje parduotuvėje, nes ji kaip muziejus. Žiūrime Karolinos nuotraukas, o aš jau ieškau bilietų pavasariui.


Sandra, baltai pavydžiu, na o jeigu rimtai, visi keliai veda į Prancūziją, du žodžiai... NICA... Cote D'azur



Aš esu nuotaikos žmogus, laiko planuoti nemoku, tačiau niekada nevėluoju, o jeigu nepadarau suplanuotų darbų, mane griaužia sąžinė. Jau seniai nieko nerašau, visas mano gyvenimas ant kompiuterio desktop'o. Čia ir gautos priemonės testavimui, ir planuojami renginiai ir neaprašytūų kosmetikos priemonių nuotraukos. Kaip savo laiką planuoja Juodą plunksna, skaitome jos bloge.



Ingos bloge skaitome apie Smashbox kosmetikos naujienas, kaip jau sakiau, dievinu makiažo pagrindą, kontūravimo paletę, kiek mažiau patiko šešėliai, visiškai nepatiko šešėlių pagrindas, kaip naujienas įvertino Inga?


Aš nesu natūralios kosmetikos mylėtoja ir gerbėja, tačiau pilnai suvokiu, kad tokių žmonių yra be galo daug, todėl labai rekomenduoju perskaityti Modestos naują įrašą bloge apie Dr. Hauscha dekoratyvinę kosmetiką.


Kotryna, buvo be galo malonu vėl pasimatyti gyvai, na o tavo blogo gerbėjams siūlau įvertinti naują įrašą bloge apie Artdeco šešėlius ir blakstienų tušą.


Patricijos bloge jau Kalėdos, bet man labiausiai patiko įrašas apie Rituals kosmetikos naujienas. Dievinu irgi Rituals, tik dabar kosmetikai atitinka vis mažiau ir mažiau dėmesio, todėl belieka tik skaityti kitų blogerių atsiliepimus.



Apie SLA kosmetiką girdėjau labai labai daug, pastoviai važiuoju namo pro šios kosmetikos saloną, tačiau nieko nesu bandžiusi. Būtent todėl Gretos bloge su malonumu perskaičiau atsiliepimą apie SLA makiažo pagrindą.


Kaip aš džiaugiuosi, kad nesu visiškai blondinė, kad nereikia pastoviai kas kelias savaites dažyti ir gadinti savo plaukų. tačiau toms, kas nori paslėpti savo ataugusias šaknis rekomenduoju atsiliepimą apie naują L'oreal Magic Retouch Gėlėtos kosmetinės bloge.


Ar matėte naują Real Techniques kampinę? Aš jau mačiau, bet nesu bandžiusi, nes taip myliu klasikinį Beauty Blender, kad tiesą sakant, nenoriu nieko daugiau ir bandyti. Vienu žodžiu, apie naujieną pasakoja Živilė

Salomėja, buvo be galo malonu pagaliau susipažinti gyvai. Atrodo pažįsti žmogų iš įrašų, o jis vat čia šalia ir nežinai nei ką pasakyti, nei ko paklausti... Vienu žodžiu, manau susitikimų bus dar daugiau, o kol kas skaitome bloge apie mano mėgstamą Matrix Oil Wonder plaukų priežiūros liniją, jeigu dar neišbandei, labai rekomenduoju purškiamą aliejuką, jis tobuliausias.


Aš kai pamačiau šitą dėžutę, susidomėjau, bet kaip įvertinau viso rinkinio kainą, o tas prierašas 'galima pirkti lizingu' išveda iš proto. Bet kažkas perka, kažkas užsako, reiškia reikia, reiškia įdomu. Iš kitos pusės smagu, kad vizažistas pagal tavo veido bruožus ir odos tipą parenka kosmetiką.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig