2016 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

CND CREATIVE PLAY NAGŲ LAKAS (Crimson Like It Hot)


Kaip seniai mes nešnekėjome apie nagus lakus, bet pagaliau aš turiu galimybę padaryti nuotraukas ir parodyti rezultatą. Vienu žodžiu, šiandien jūsų dėmesiui CND naujiena, Creative Play nagų lakas ryškiai raudonos spalvos su blizgučiais.







Kas tai yra?

Tradicinis nagų lakas, kuris turi daug atspalvių ir tekstūrų.

Ką jis daro?

Suteikia energingą ir nevaržomą spalvą nagams, kuri suteikia unikalumo ir nepaprasto pasitikėjimo savimi!

Kam jis reikalingas?

80 energingų atspalvių ir 10 tekstūrų ( kreminė, holografinė blizgi, metalikas, metako blizgi, mikro blizgučiai, įvairiaspalvė blizgi, perlamutrinė, matinė, tviskanti, keičianti spalvą).
INGREDIENTAI



Sudėtyje yra mikro pigmentai, kurie optimizuoja spalvos intensyvumą, lygumą ir blizgesį.


Sudėtyje yra du mineraliniai komponentai ( talkas ir silicio oksidas), kurie sukuria tvirtą nagų lako pagrindą.

Specialus šepetėlis, sukurtas su beveik 400 šerelių, leidžia priemonę padengti labai tiksliai ir lygiai.

7-BE formulė: be tolueno, be pamparo, be formaldehido, be ftalatų ( BDP), be formaldehido dervos, be ksileno ir be metilo etilo ketono ( MEK)


Talpa: 13,6 ml.

Kaina: 6,95 EUR

Kur pirkti: https://www.beautyforsale.eu/

Spalvų pasirinkimas:


  • Įpakavimas:






    Mano nuomonė:

    Paskutiniu momentu labai daug kompanijų siūlo kaip įmanomos didesnį spalvų ir tekstūrų pasirinkimą savo pirkėjams, prisiminkime Vice UD  arba Smashbox lūpų dažų stendus. CND irgi neatsilieka, tik pagalvokite 80 nagų lako atspalvių tikrai labai daug, kiekvienas galės pasirinkti pagal savo norus ir pageidavimus. Patikėkite, išsirinkti buvo be galo suku, tačiau mano rankose kreminė rožinė, violetinis chameleonas ir raudonas kompotas su blizgučiais. Kalėdos artėja, būtent todėl norisi ryškesnės spalvos ant nagų. Crimson Like It Hot vidutinio tirštumo konsistencijos nagų lakas, blizgučių labai daug, jos nėra didelės, tačiau tai ir ne micro šimeris. Pats nagų lakas raudonas su bordo pagrindu, tačiau blizgučiai geltoni, būtent todėl priklausomai nuo apšvietimo lakas keičia savo spalvą nuo oranžiniai raudonos ir bordo spalvos. Šepetėlis klasikinis, leidžia patogiai ir gražiai padaryti manikiūrą net namų sąlygomis, būtina naudoti viršutinį ir bazinį sluoksnius, taip manikiūras išsilaiko ilgiau. 
    Apibendrinant noriu pasakyti, labiausiai patiko spalvų ir tekstūrų pasirinkimas, neaukšta kaina, didelis lako kiekis, patogus šepetėlis, sudėtis be 'blogiukų'.

    PR sample











SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig