2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Deginam riebalus su MISSHA Hot Burning Perfect anticeliulitinė kūno želė


Kada, kai ne žiemą kovoti su celiulitu? Ne, ne, aš ne apie tai, kad vienas kremas (nors aš tai jau sakiau ne vieną kartą, bet nenustoju kartoti, nes žmonių, kurie tiki stebuklais labai daug) gali padėti sumažinti celiulitą. Kova prieš celiulitą turi būti gerai apgalvota, sujungta su sportu ir teisinga mityba, na o tam, kad stangrinti kūną naudojamos specialios riebalų deginimo priemones. Aš jau esu bandžiusi Missha pleistrus, girdėjau labai daug gerų atsiliepimų būtent apie šią priemonę, todėl pagaliau nusprendžiau išbandyti.



Gamintojo aprašymas:

MISSHA Hot Burning Perfect tai stangrinanti ir formuojanti kūno želė. Priemonė kovoja su besikaupiančiais riebalais ir celiulitu.
MISSHA Hot Burning Perfect tai stangrinanti ir formuojanti kūno želės sudėtyje yra karčiųjų apelsinų ekstrakto, kofeino, pipirmečių aliejaus ir kapsaicino, todėl produktas veikdamas šilumos kitimais stangrina ir atkuria Jūsų odos elastingumą.
Naudojimas:
  1. Kūno žele įmasažuoti į sausą odą;
  2. Oda gali šiektiek paraudonuoti;
  3. Sportas po procedūros padės pasiekti efektyvesnių rezultatų;
  4. Po panaudojimo 1 valandą venkite karšto vandens.

Kaina: 14,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Gerai pasakyta, tik dabar gavau galimybę išbandyti, nes šio gelio pastoviai nėra parduotuvėje, išperka taip greitai, kad net nespėji pagalvoti. Vienu žodžiu, du mėnesius gaudžiau ir pagaliau. Kaip rašo gamintojas, gelis skirtas deginti riebalus. Gamintojas siūlo naudoti jį ne tik ant šlaunų ir pilvo, bet ir ant rankų (įdomiai Korėjiečiai kovojo su celiulitu). HOT BORNING efektas - labai stiprus, todėl iš karto pasakau, negalima priemonės naudoti ant pažeistos odos, per kritines dienas (kai karštis ir šaltis jaučiasi labai stipriai), po pirties ir gilaus pilingo procedūrų. 
MISSHA Hot Burning gelis švelniai rožinės spalvos, pasiskirsto lengvai, tačiau naudojasi nelabai taupiai. Aš užtepu priemones vakare, apsirengiu šiltai ir einu skaityti knygos arba žiūrėti filmą, geras dvidešimt minučių jaučių šlaunų deginimo efektą. Jis nėra super stiprus, bet ir labai lengvu jį pavadinti sunku. Kaip parašyta, taip ir yra, po naudojimo jaučiasi stangrumas, apimtys kiek sumažėja (tačiau nes stipriai), celiulito pažeista oda atrodo žymiai geriau. Aišku, jeigu jums efektas yra per silpnas, galima padadyti kūno šveitimo procedūrą, ir tada naudoti gelį, logiška, kad efektas bus žymiai stipresnis, tačiau ir degins kur kas stipriau.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, penkios žvaigždutės iš penkių keliauja šitai priemonei, nes žadamas efektas ir poveikis tikrai yra, kaina nėra maža, tačiau priemonė verta kiekvieno sumokėto cento. Labai rekomenduoju išbandyti, nes geriausias tokias priemones bandyti per šalčius, vasarą efektas jaučiasi dar stipriau, todėl išsėdėti neįmanoma. Dar vienas dalykas,  po naudojimo reikia gerai išplauti rankas.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig