2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Dove Derma Spa Cashmere Comfort kūno sviestas labai sausai odai


Gero vakaro, mano brangieji, šią savaitę man labai sunki. Kodėl? Nors ir sudariau planą, ką noriu parodyti bloge, įvykdyti jo nesigauna. Visu pirma gavau savo seniai išsvajotą foto aparatą, foto grafuoti dar gerai nemoku, reikia daug stengtis ir treniruotis, ačiū Darjai. Kol kas neįmanoma padaryti macro nuotraukų, produktų konsistencijos nuotraukų, negaliu foto grafuoti nagų lakų ir rezultato. Bet, jau greitai atkeliaus naujas objektyvas, tada manęs tikrai niekas nesustabdys (gerai, kad nieko nepirkau ir sutauiau daugiau pinigų). Grįžtant prie nuotraukų, kurios gavosi, noriu šiandien vakare skirti dėmesio Dove Derma Spa Cashmere Comfort kūno priežiūros linijai. 




Aš gavau testavimui kūno kremą ir kūno sviestą, o taip pat rankų kremą. Linija skirta labai sausai odai, tačiau mano dėmesį patraukė tik tai Dove Derma Spa Cashmere Comfort kūno sviestas.





Mano nuomonė:

Šaltas oras lauke, sniegas, temperatūrų kaita ir šildymo sezonas, kaip aš viso to nekenčiu. Nekenčia ir mano oda, ji tampa labai sausa ir pleiskanoja. Anksčiau to nebuvo, bet matyt jau reikia daugiau dėmesio skirti kūno priežiūrai, puoselėti ne tik veidą, bet ir rankas ir kūno odą. Kaip aš jau sakiau, man labiausiai patiko Dove Derma Spa Cashmere Comfort, kurio sudėtyje yra kakavos ir taukmedžio sviestas. Dove sviestas labai tirštas, tačiau tirpsta nuo kūno šilumos ir susigeria labai greitai. Vienintelis minusas - visos linijos kvapas kiek per stiprus, bet greitai išgaruoja. Galiu pasakyti tik tiek, kad šitas kūno sviestas idealiai tinka kūno priežiūrai žiemos metu, puikiai maitina ir drėkina kūno odą. Patogus ir stilingas kremo įpakavimas,  pakuote gerai ir patogiai atsidaro ir ją lengvai galima užsukti 'kremuotomis' rankomis. 
Vienu žodžiu, nors aš labai skeptiškai žiūriu į mass market kosmetiką, Dove kūno sviestas man labai patiko, dabar jų naudoju kartu su Dove aliejinės konsistencijos prausikliu. Ačiū atstovams už siuntinuką.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig