2016 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

MAC NUTCRACKER SWEET BASIC BRUSH KIT


Tęsiame pasakojimą apie MAC Kalėdinę kolekciją, kuri jau beveik išpirkta parduotuvėse. Vienu žodžiu, šepetėliai dar liko, todėl šiandien apie juos plačiau. Manęs labai dažnai klausia, kodėl man patinka Sigma? Kas geriau, Sigma arba MAC? Pagaliau mano rankose mini MAC bazinių šepetėlių rinkinukas, net neįsivaizduojate, kaip buvo smalsu testuoti.





Nutcracker Sweet Basic Brush Kit
Rinkinys:
190SE Foundation Brush šepetėlis skystai pudrai + 129SE Powder/blush Brush šepetėlis pudrai/skaistalams + 213SE Fluff Brush šepetėlis akims + 209SEteptukas akių apvadui + 316SE Lip Brush teptukas lūpoms
Šie pagrindiniai šepetėliai – tai viskas, ko jums reikia kasdieniam makiažui. Kiekvieno makiažo krepšelio pagrindai! Rinkinyje yra „190SE Foundation Brush“ makiažo pagrindo šepetėlis, „129SE Powder/Blush Brush“ skaistalų šepetėlis, „213SE Fluff Brush“ šepetėlis, „209SE Eye Liner Brush“ akių kontūro šepetėlis ir „316SE Lip Brush“ lūpų šepetėlis. Visų šepetėlių koteliai purpurinės spalvos su auksiniais akcentais, šepetėliai supakuoti priderintame juostuotame purpurinės ir vyšninės spalvų maišelyje.
190SE Foundation Brush
Šepetėlis skystai pudrai
Storas apvalainas šepetėlis plokščiu galu, skirtas veidui padengti lengvu bet kokios makiažo priemonės – skystos, kreminės, pudros ar pigmento – sluoksniu. Ypač tinka švelniems potėpiams.
129SE Powder/Blush Brush
Šepetėlis skaistalams/pudrai
Skaistalų ir sausos pudros šepetėlis Nr. 129 su trumpesne rankena. Tankus, apvalainas su minkštais šereliais. Profesionalams skirti MAC šepetėliai formuojami rankomis ir gaminami naudojant aukščiausios kokybės medžiagas.
213 Fluff Brush
Šepetėlis akių šešėliams
Šis storas, apvalainas šepetėlis skirtas akių šešėliams tepti. Profesionalams skirti MAC šepetėliai formuojami rankomis ir gaminami naudojant aukščiausios kokybės medžiagas.
209 Eye Liner Brush
Akių kontūro teptukas
Šepetėlis iš sintetinių šerelių ypač plonu galiuku, skirtas akių kontūrams apvesti tiksliais, tvirtais ir lygiais potėpiais. Naudojamas su skystosiomis ir kreminėmis priemonėmis.
316 Lip Brush
Teptukas lūpoms
Skirtas lūpų dažams ir akių kontūrų priemonei tiksliai užtepti, komplektuojamas su metaliniu dėklu. Šis smailėjantis šepetėlis turi mažyčius, plokščius, standžius šerelius. Profesionalams skirti MAC šepetėliai formuojami rankomis ir gaminami naudojant aukščiausios kokybės medžiagas.

Kaina: 59 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Aš esu iš tų žmonių, kurie savo bloge rašo tiesą, nerašysiu aš gerų atsiliepimų tik už tai, kad tai MAC. Puikiai suprantu savo skaitytojas, jos nori nešališkos nuomonės, nes MAC ir prabangų kosmetikos ženklų kainos nėra mažos, todėl perkant ir mokant prie kasos, reikia žinoti už ką. Tikriausiai MAC vienintelis kosmetikos brandas, kurį ne tik gaunu testavimui, bet ir perku pati. Logiška, ne visos priemonės man tinka ir patinka, na kitaip ir nagali būti, visos mes skirtinos, ką vieniems gėris, kitam blogis. Vienu žodžiu, grįžtame prie šepetėlių, tai mini bazinių kosmetikos šepetėlių rinkinys. Tikriausiai šitoje vietoje noriu atsakyti į pagrindinį klausimą, kodėl Sigma, o ne MAC. Pagrindinis rodiklis - kaina, MAC šepetėlių kainos nuo 20 iki 60 EUR, kai perki pats, kai reikia ne vieno, gaunasi labai brangiai. 
MAC NUTCRACKER SWEET BASIC BRUSH KIT labai jau paprastas, tai, kosmetinė superinė, nereali, rožinė, su auksinės spalvos detalėmis, atrodo tiesiog wow. Šepetėlių dizainas irgi wow, rožinės spalvos, su MAC logo ir šepetėlių numeriais. Mano rinkinyje yra pudros/skaistalų, kreminės pudros, akių šešėlių šepetėlis skirtas skaidymui, lūpų dažų ir akių kontūro. Nieko blogo pasakyti tikrai negaliu. Šepetėliai pakankamai geros kokybės, logiška, kad negalima palyginti jų su normalaus dydžio MAC šepetėliais, kurių vieno kaina tiek, kiek kainuoja visas rinkinukas. Tokius šepetėlius patogu pasiimti su savimi (aš šneku apie paprastus žmones), aš vistiek imčiau visą šepetėlių rinkinį, nes be kelių geros kokybės šepetėlių neįsivaizduoju akių makiažo. Tačiau labai noriu pagirti kreminės pudros šepetėlį kurį naudoju maskuokliui, lūpų šepetėlis nerealus, tobuliausias ir tobuliausias, o akių pravedimo šepetėlis tapo mylimiausiu. Pudros šepetėlis per minkštas ir per mažas, na o šešėlių - per daug bazinis. Ne, jis nėra blogas, tačiau wow irgi nėra.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, rinkinukas patiko: tobula kosmetinė, geri lūpų ir akių pravedimo šepetėliai, pakankamai geras kreminei pudrai, kaina per aukšta? O pagalvokit apie tai, kad vienas MAC šepetėlis kainuoja apie 60 EUR....

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig